Morten Skou's blog
12-06-2012 - 13:09

Need for Speed: Most Wanted 2012

Need for Speed Most Wanted 2012

Som du måske har set på forsiden af Xboxlife.dk, så er mit hands-on preview af Need for Speed:Most Wanted netop blevet publiseret. Jeg synes dog at jeg havde lyst til lige at skrive et lille blogindlæg omkring hvordan sådan en fremvisning / hands-on oplevelse under E3 rent faktisk foregår.

Egentlig var fremvisningen af Need for Speed: Most Wanted ikke særlig vellykket til at starte med. Jeg endte nemlig med at måtte stå i kø i omkring 40 minutter, før jeg vel at mærke gav op. Køen rykkede sig nemlig ikke, og først efter omkring en halv time, overhørte jeg en samtale om, at internettet var røget i præsentationslokalet, og at de derfor ikke kunne lave fremvisningen før det var løst. Jeg blev stående lidt længere, men besluttede mig til sidst for at hoppe videre til en af de andre fremvisninger fom Electronic Arts havde (I dette tilfælde var det vidst Sim City).

Da jeg kom tilbage til Need for Speed: Most Wanted, lykkedes det mig at hoppe foran i køen, så jeg kom med ind ret hurtigt. 

Præsentationen startede med, at vi fik vist en hurtig trailer og derefter fik vi en hurtig gennemgang af hvordan spillet fungerede. Derefter var det bare at vende en omgang på den stol jeg sad på, og så var der ellers lagt op til hands-on multiplayer sammen med de andre som var i lokalet. Der var dog godt fyldt op, så det var ikke alle der fik mulighed for reelt at få hands-on oplevelsen med derfra, men jeg var altså en af de heldige.

Vi kørte en 3-4 forskellige multiplayerløb, der ligesom viste hvilke forskellige muligheder der var i spillet, herunder speedkameraet, højdespring, og noget generel gadekørsel. Det tog mig lige et par minutter at få ordentligt kontrol over bilen, men det lykkedes for mig at hive nogle fine placeringer hjem, blandt andet en andenplads. Under kørslen var der selvfølgelig mulighed for at stille diverse spørgsmål hvis man havde behov for det.

Resultatet af denne godt og vel en halv times fremvisning/gameplay, munder til sidst ud i at man er klar til at skrive lidt indtryk om spillet, typisk i form af et lille preview som jeg i dette tilfælde har gjort her på Xboxlife.dk.

Der er en del snak omkring spillets titel, og jeg spurgte rent faktisk hvorfor de havde valgt at kalde spillet for "Need for Speed Most Wanted", når EA allerede havde udgivet et spil med den titel - i stedet for at kalde det for "Need for Speed Most Wanted 2". Svaret var noget i stil med (uden at I må hænge mig op på det), at man ikke ønskede at det skulle være en 2'er, når det nu er et helt nyt spil med en ny stil set i forhold til den første udgivelse. Men der er da ingen tvivl om at det kommer til at give lidt forvirring :-) Andre har da også allerede døbt det Need for Speed Most Wanted (2012).

Til sidst vil jeg da gerne lige opfordre jer til at se den officielle annonceringstrailer fra Need for Speed Most Wanted.

Og så selvfølgelig læse mit preview af Need for Speed Most Wanted.

Som altid vil jeg virkelig værdsætte hvis I gider at trykke på "Like"-knapperne herunder. 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her