Morten Skou's blog
05-06-2012 - 18:59

Så går det snart løs

Der er nu kun få timer til at E3 messen for alvor slår dørene op - jeg er naturligvis på pletten når det sker. Dagen i dag kommer til at gå med en række forskellige aftaler jeg har lavet, blandt andet en fremvisning af Call of Duty: Black Ops 2, og et interview omkring samme spil. Hvis I har nogle spørgsmål som I godt kunne tænke jer at jeg skulle prøve at få besvaret, så er I meget velkomne til at skrive dem som en kommentar til denne nyhed.

Ellers så står den på en helvedes masse Masterchief i dag, både i form af et 4 timers langt showcase-event, og af et endnu hemmeligt event som jeg har fået at vide at jeg ikke må sige noget om. Der er også blevet en mulighed for, at jeg har fået "after hours" access til Microsofts Xbox-stand, så jeg i fred og ro kan gå rundt og kigge nærmere på spillene.

I går gik dagen med henholdsvis Microsofts og EAs pressefremvisninger. Jeg var desværre ret skuffet over førstnævnte, da jeg egentlig ikke synes at de havde så meget interessant at byde på selv. Electronic Arts havde valgt en mere spilmæssig tilgang til det, og viste som du måske allerede ved, 10 forskellige spil frem. Jeg synes faktisk at EA har formået at forny sig og deres spil på det sidste, til trods for at mange af dem er årlige udgivelser, en ting som EA ofte har fået lidt kritik for.

Aftenen i går gik med at være på en ret speciel resturant, hvor der blandt andet var Mexican Coke på menukortet. Det var også normalt på resturanten, at de bare serverede maden når den var færdig, så en fra min gruppe måtte sidde og spise en halv time efter at vi andre var færdige :-) Men super god mad var det, og den lidt specielle stemning var med til at løfte stemningen godt op.

Efter resutrantbesøget, tog vi til et invite-only "The Best of Xbox"-showcase. Her fik jeg blandt andet mulighed for at spille det kommende Forza Horizon, og efter at have prøvet spillet og snakket med udviklerene om det, så synes jeg faktisk at det begynder at virke som en ret fornuftig retning for Forza-motoren - jeg tror også at de mere hardcore fans af Forza-spillene vil kunne lide Horizon. Jeg skal lige have fundet noget tid i min tidsplan, så bliver mit første hands-on preview altså af Forza Horizon.

Best of Xbox E3

Til samme event var der også andre titler som: Tomb Raider, NFL 13, Hitman Absolution, Devil May Cry, Resident Evil 6, Fable og et setup med 5 vs. 5 multiplayer i det nye Gears of War. Kinectspillene var også ret bredt til stede, men som det ofte er til sådan nogle events, så er det svært at komme til at prøve det hele på grund af de mange der gerne vil have hands-on.

Forza Horizon

TurtleBeach Konkurrence #1!
Så er det endelig blevet tid til at give det første TurtleBeach væk. Vi starter som bekendt i den lille ende af TurtleBeach produktkategorien, med et TurtleBeach XC1

For at deltage i konkurrencen om XC1, skal du blot skrive en kommentar til dette blogindlæg. Er du ikke den heldige vinder af XC1'et, så vil det lod du får ved at skrive en kommentar, gå videre til de andre TurtleBeach konkurrencer, så din chance stiger for hver gang - lækkert ikke?


Som altid vil jeg meget gerne bede jer om at "like" mit indlæg, da det er en af de ting vi blandt andet bliver målt på - så det betyder selvsagt meget for mig :)

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her