Morten Skou's blog
04-06-2012 - 12:44

Første dag i Los Angeles og adgangskort

Det er helt tydeligt, at E3 kommer tættere og tættere på - der er nu kun få timer, til at jeg skal mødes med resten af gruppen fra Xbox for at tage ud til Microsofts E3 pressekonference. Tidligere i dag var vi lige forbi messen for at hente vores adgangskort - af en eller anden årsag, er jeg endt ud med to stks. så jeg kunne egentlig have taget en af jer med ind :-)

E3 Badges

Mit hotel ligger kun 10 minutters gang fra E3 messecenteret, og det er faktisk en ret flot tur når man går derned. Mange høje bygninger og meget af området er prydet af enorme spilreklamer. 

Jeg er desværre rimelig slemt jetlagget, faktisk så meget at jeg var ved at besvime tidligere i dag, så jeg måtte desværre få sovet lidt i stedet for at tage ud og spise. Nu er jeg så heldigvis mindre svimmel, og er klar til at det for alvor går løs.

Jeg har et par gange lovet, at vi kommer til at køre konkurrencer fra TurtleBeach, og kan nu bekræfte at vi kommer til at give følgende væk fra TurtleBeach: XC1, XL1, X12, X42 og XP400. Det bliver et om dagen og det første giver jeg væk herinde på bloggen efter Microsofts pressekonference i dag, så følg godt med i den :-)

Du kan se pressekonferencen herinde på Xboxlife.dk fra klokken 18.15, lige her: http://www.xboxlife.dk/live
 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her