Morten Skou's blog
12-05-2012 - 15:28

Skou goes to E3 2012

Ticket to E3 2012

Som jeg skrev for ganske kort tid siden på min "rigtige" blog, så bliver en af de drømme jeg har haft i en del år, endelig til virkelighed. Dette er selvfølgelig fordi jeg har fået mulighed for at tage til E3 og dermed holde jer opdateret direkte fra messen. 

Måden det er blevet muligt på, er fordi jeg har vundet en konkurrence som Microsoft i Europa har kørt over de sidste par måneder. Konkurrencen gik ud på, at man skulle udføre en række forskellige aktiviteter og det gjorde vi faktisk så godt her på Xboxlife, at vi vandt med maksimal score - det er fedt at vinde, men endnu federe at vinde ordentligt. Det var selvfølgelig aldrig gået, hvis det ikke havde været for Thor og Casper der har givet en kæmpe hånd med alt det kreative - blandt andet design og kodningen af denne blog, som jeg skal bruge under E3. Stort tak til dem. Derudover så kommer resten af vores redaktion, med Palle i spidsen, selvfølgelig også på den store opgave det altid er at dække E3-spilmessen, der plejer virkelig at komme knald på i den uge.

Jeg vil i den kommende tid og selvfølgelig også under selve E3, bruge denne blog til at holde jer opdaterede med alle mine oplevelser. Grunden til at vi valgte at lave det som en seperat blog er at forsiden på Xboxlife.dk som bekendt altid bliver fyldt op med alle de lækre nyheder, videoer og alt det andet som E3 byder på - og det virkede meget naturligt ikke at blande tingene for meget sammen.

Så kort sagt: her på www.xboxlife.dk/skou kan I læse om mine oplevelser, finde links til alle de hands-on, interviews, previews og andet som jeg laver derovre. 

For at gøre det hele lidt sjovere, så har vi indgået samarbejde med en række sponsorer, hvilket betyder at du vil kunne vinde nogle ret lækre præmier HVER DAG herinde på min blog. Lige nu er der både tale om alt fra hardware til gavekort og mon ikke også der ryger en stak Microsoft Points i puljen. Falder jeg over noget super fedt under E3, så er der også en god chance for at det bliver givet væk i en konkurrence.

Kan det betale sig at dække E3 direkte fra Los Angeles? Det er et spørgsmål som jeg ofte har spurgt mig selv om, og for at kunne gøre det op efter E3, og eventuelt finde ud af om det er noget der skal kastes energi efter næste år, så har vi opsat en række målepunkter som afgør om min dækning har været en success eller ej. Et af målepunkterne er selvfølgelig antallet af besøgende på denne blog - der gør vi alt hvad vi kan for at sprede budskabet selv, men vil selvfølgelig virkelig gerne have jeres hjælp - så hvis I vil fortælle jeres venner og bekendte om dette, så vil jeg være meget taknemlig.

Et andet af målene går helt konkret på antallet af "Likes". Det kan enten være Facebook eller Google Plus, og vi har sørget for at placere disse "like"-knapper rundt omkring her på bloggen så I nemt kan komme til at trykke på dem. Igen vil det virkelig blive værdsat hvis I husker at gøre det hvis I synes godt om et indlæg jeg har skrevet, en konkurrence, eller hvad med at dele vores BoothBabe-side med dine venner?

Til sidst, så håber jeg på, at I er friske på at skrive nogle kommentarer - både til de mange nyheder vores hårdtarbejdende redaktion smider på forsiden, og selvfølgelig også til de indlæg som jeg laver her på bloggen. Det er alt sammen noget der er med til at motivere os til, at give jer en endnu federe dækning af denne store begivenhed.

En ting er sikkert, og det er at jeg virkelig glæder mig til at opleve E3 - og faktisk endnu mere til at fortælle jer om alle mine oplevelser derovre fra. Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her