Morten Skou's blog
22-03-2012 - 22:27

E3 2012 - Ingen Xbox 720

Som I måske har læst tidligere her på Xboxlife, så valgte Microsoft at kommentere på alle rygterne omkring en eventuel annoncering af en ny Xbox 720 / Xbox Next / Xbox Next-gen eller hvad den nu kommer til at hedde. Det er jo rimelig sjældent, at Microsoft rent faktisk vælger at kommentere på rygter - det eneste de som regel har at sige, er "Vi kommenterer ikke på rygter".

Denne gang meldte de dog meget rent ud: de agter ikke at annoncere en ny konsol under dette års E3, faktisk vil de slet ikke snakke om en eventuel ny konsol i år - da de stadigvæk fokuserer fuldt ud på den nuværende Xbox 360.

Med denne udmelding, er der mange der tror at E3 2012 godt kan gå hen og blive en lidt tynd oplevelse, i alle tilfælde i Xbox-lejeren. Jeg tror faktisk at det godt kan gå hen og blive omvendt, Microsoft er nemlig - i mine øjne - i en situation hvor de har en konsol som alle lige nu går og tror kun har 1 år tilbage at leve i, før den bliver erstattet af Xbox 720. Det betyder at Microsoft forhåbentlig føler, at de skal diske op med en masse over-the-top for stadigvæk at holde gang i salget af Xbox 360.

Personligt så tror jeg at vi under E3 kan komme til at se en Xbox 360 med en masse nye funktioner - som vil komme ud i en opdatering til efteråret, præcis som så mange gange før. Vi kommer også til at se Microsoft forsøge at promovere endnu flere spil og muligheder med Kinect.

Jeg har også lidt på fornemmelsen, at vi kommer til at se noget i forbindelse med Windows 8 og Xbox Live. Måske kommer der en bedre forbindelse imellem de to platforme - en ting som selvfølgelig kunne fortsætte når en eventuel ny Xbox udkommer. 

Til Call of Duty-fans, så har Microsoft naturligvis sørget for at vi får banerne tidseksklusivt før PlayStation-lejeren. Og der vil ligeledes være noget eksklusivt ekstra indhold til GTA V fra Rockstar. 

Det sidste som Microsoft fremviser, er naturligvis deres nye Internet Explorer til Xbox 360, så det bliver muligt at surfe direkte fra Xboxen. Aj, dette er nok rimelig usandsynligt, da Microsoft altid kategorisk har afvist denne mulighed, men jeg tror at de bliver nød til at have det med i deres overvejelser når de laver den nye Xbox - for jeg tror nemlig, at de vil forsøge at lave den til "hele familiens samlingssted" og dermed mere end bare en spillekonsol - og så er det at kunne tilgå internettet en væsentlig del af mulighederne.

Det var alt for mig i denne omgang, jeg tror at jeg ender med at blogge om E3 igen, når jeg har fået lidt flere ideer om hvad jeg tror vi kan forvente os i år :) 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her