Morten Skou's blog
15-09-2011 - 02:21

Gears of War 3 anmeldelsen

Som nogle af jer ved, så er de sidste dage for mit vedkommende gået med en hæftig omgang Gears of War 3. Jeg var så heldig at jeg havde ferie, men det var lidt en streg i regningen, at jeg skulle bruge et par af dagene på at spille overordentligt meget Gears of War 3. 

Jeg nåede dog igennem spillet, og anmeldelsen af Gears of War 3 er nu skrevet, karaktererne ligger fast og nu venter vi udelukkende på at klokken bliver 9.00, så anmeldelsen kan komme online. Egentlig var embargoen for Gears of War 3 anmeldelser sat til fredag den 16. september klokken 9, men blev så rykket 24 timer frem.

Uden at vide det, så gætter jeg på at embargoen blev rykket på grund af, at en række danske butikker (igen) har brudt salgsdatoen og er begyndt at sælge det før tid. Indtil videre har jeg hørt at Game, Gamestop og senest El-giganten langer spillet over desken.

Det var dog ved at gå galt her til sidst, da min ganske nye Xbox 360 Slim, rent faktisk døde en ret hård død midt i spillet. Den ville ganske enkelt slet ikke tænde mere og skal nu en tur til reperation. Først kunne jeg ikke lige regne ud hvordan pokker jeg skulle få Gears of War 3 DVD'en ud af Xboxen, men da det lykkede så kunne jeg heldigvis bare smide den i en af mine andre Xboxe, pyha!

Kan du dårligt vente på at spillet udkommer, så kan du indtil du får fingre i det, hygge dig lidt med en af de mange Gears of War 3 trailers som vi har liggende i vores trailerarkiv, eller holde øje med hvilke andre danskere der allerede har haft spillet i deres maskine via listen over danskere der har spillet Gears of War 3.

Har du ikke købt Gears of War 3 endnu, så kan du gøre det hos Coolshop og samtidig støtte Xboxlife.dk økonomisk med en procentdel af købet. Følg dette link for at købe Gears of War 3 hos Coolshop.dk

Gears of War 3 Xbox 360 cover

 Håber at se en masse af jer online i Gears of War 3 snart :-)

Opdatering:

Så er min Gears of War 3 anmeldelse online her på Xboxlife.dk! 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her