Morten Skou's blog
09-04-2011 - 21:00

Et slag for dansk smørrebrød

Det er måske et lidt sjovt blogindlæg, men jeg synes at der i et langt stykke tid har været en tendens til, at hvis man skal have noget hurtigt mad, så ender man typisk ud på McDonales, Sunset eller ganske enkelt så bestiller man en kedelig pizza et eller andet sted fra.

En af mine kollegaer's kone, har sammen med en venninde startet en ny smørrebrødsforretning som hedder Glostrup Smørrebrød. Da jeg er stor fan af smørrebrød, så tænkte jeg at jeg da lige blev nød til at smutte forbi, for at se om det nu også var noget ordentligt smørrebrød de solgte.

Glostrup Smørrebrød

Resultatet blev et par æggemadder og et stykke med flæskesteg. Begge dele var ganske godt, og til små 26 kroner pr. stk. for de største madder, så er det egentlig ikke så galt igen. Sammenligner man med en omgang fastfood så løber det også ret hurtigt op i 100 kr.

Jeg synes typisk, at hvis man selv forsøger sig med at lave smørrebrød der hjemme, så ender det som regel ud med at man har nogle lide kedelige halvflade madder. Derfor er det noget helt andet, når man køber det i en smørrebrødsforretning.

Derfor: næste gang du ikke lige selv har lyst til at stå og lave mad selv, så overvej det danske smørrebrød istedet for at ty til diverse fastfood-muligheder. 

Hvad med dig? Har du helt glemt hvordan dansk smørrebrød smager? Eller er pizza bare den rigtige løsning? Kast en kommentar :-) 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her