Morten Skou's blog
26-08-2010 - 14:17

iPhone 4 hos Telmore

Så nærmer tiden sig, fra i morgen vil de første kunder hos Telmore kunne købe en iPhone 4. Personligt var jeg egentlig ved at købe min iPhone 4 hos CBB, men de havde lige glemt at nævne under selve tilmeldingen, at man skulle være kunde hos dem før man kunne købe den - heldigvis meldte TDC og dermed Telmore ud om at iPhonen også var på vej i deres butikker.

I første omgang er det kun folk der har skrevet sig på ventelisten som vil kunne købe iPhonen, det skyndte jeg mig at gøre lige så snart jeg fik mailen, så må vi se hvornår jeg hører noget :-)

iPhone 4 hos Telmore bliver solgt med det der hedder håndjern 599. Det vil sige at man skal betale 599 kroner om måneden i 6 måneder, derefter falder det igen - disse 599 kan så også bruges til det normale forbrug. Med i Håndjern 599 tilbuddet, får man i øvrigt 5GB Internetforbrug, Fri Tale og Ubegrænset SMS / MMS. Da jeg i forvejen ligger og bruger omkring 200-300 kroner i snit på mobil om måneden, så synes jeg egentlig at det er et fint tilbud.

Jeg regner med at tage den lille iPhone 4 16GB, da min nuværende iPhone 3G med 8GB er mere end rigeligt til det som jeg bruger den til. Prisforskellen er kun ca. 800 kroner imellem iPhone 4 16GB og Iphone 4 32GB. Men hvis man ikke bruger alt den plads alligevel, så er det jo ikke nødvendigt.

Regnestykket kommer for mig til at se sådan her ud:
Udbetaling: 1199
Håndjern 599: 599 x 6 = 3594
- Normalt forbrug: 300 x 6 = 1800
I alt: 2993 kroner for telefonen.

Er der nogen af jer som allerede har fået fingrene i den nye iPhone 4? Og i så fald, hvad synes I om den? Er den pengene værd hvis man i forvejen har en iPhone 3G?

Det har jo specielt været skrevet mange steder, at der kan være problemer med forbindelsen hvis man holder fingrene på en bestemt måde på sin iPhone 4, men er det reelt er så stort problem som det er blevet hypet op til?

Iphone 4 hos Telmore
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her