Morten Skou's blog
25-08-2010 - 21:00

Færdig med Mafia 2

For kort tid siden gennemførte jeg sidste del af Mafia 2 som udkommer på fredag. Det har taget mig tæt på 12 timer hvilket vel er en ganske udemærke spilletid for et historiebaseret spil i disse dage.

Min bedømmelse må I dog vente lidt på endnu, da anmeldelsen først kommer op senere. Husk nu at hvis I køber den nordiske udgave, så får i også lidt ekstra med - dog er det mest Playstation 3-folket som bliver forgyldt da de får nogle nye missioner med som DLC.

Jeg har ikke haft så meget tid til at blogge på det sidste, det skyldes at jeg har haft enormt travlt på arbejdet. Nu har jeg heldigvis lidt ferie og kan derfor slappe lidt af de næste par uger.

Nu når Mafia 2 er udgivet og gennemført, så går jeg mere eller mindre og venter på at det bliver den 24. september, så jeg kan få fingrene i Civilization V! Og indtil da vil jeg prøve lidt kræfter med Starcraft 2 tror jeg.

Til sidst så har jeg lige lyst til at sige at "fremtiden ligger på mit bord", så har jeg vidst heller ikke sagt noget jeg ikke må om det :-)

Mafia 2

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her