Morten Skou's blog
01-08-2010 - 13:23

Quizshow på Kanal 5 - QuizHjørnet

Her til formiddag kører der et rimelig lamt quizshow på Kanal 5. Det er sådan et show hvor man kan ringe ind eller sende en SMS og så kan man være heldig at vinde en hel masse penge.

I dagens version, skal man gætte drengenavne på 5 bogstaver. Folk ringer ind og gætter helt vildt, men ingen rammer rigtigt. Så er der pludselig en fyr der ringer ind og gætter på "FESTO" som et drengenavn - WTF? :-) Den var rigtig og han vandt 27.500.

Et af de andre navne, starter med S og er også på 5 bogstaver. Det er rimelig åbenlyst at det kunne være Simon eller Søren. Telefonen i studiet ringer og en kvinde der ikke snakker helt perfekt dansk kommer igennem. Hun gætter på navnet "Søren" - men pga. hendes lidt uskarpe dansk - eller måske værtens tømmermænd, så hører værten det som "Sjean", og kvinden vinder ikke de 35.000. Trist.

Efterfølgende giver værten et ekstra hint, Nemlig at ordet består af S_R__. En 16 årig pige ringer ind og gætter på Søren, men vinder så heller ikke. Ud fra de kombinationer der var mulige på skærmen, så må ordet sgu ellers have været Søren. Værten skynder sig at gå videre til en ny quiz, og kører alle remedierne ud - inklusive den tavle med navnene på.

Til sidst i programmet kører de lige tavlel ind igen, og afslører så navnene som ikke var gættet. Og ja, det var sgu ikke Søren, men åbenbart det helt normale drengenavn SARFO og det andet var ERNIR.

Dvs. at de 4 drengenavne som man skulle gætte rigtigt på, var: Claus, Festo, Sarfo og Ernir. Nu ved jeg ikke med jer andre, men jeg har aldrig i hele mit liv hørt om en fyr der hedder Festo, Sarfo eller Ernir.

Mit bud er, at i det øjeblik hvor de kørte tavlen med navnene ud, så har de udbyttet "Søren", med Sarfo. Og det samme med de andre. Ham fyren som vandt 27.500 har uden tvivl været en ansat på programmet - der er sgu da ikke nogen som helst dansk fyr, som ringer ind til sådan et program og gætter på FESTO!!!!

I øvrigt, så er det meget sjovt at overveje hvor mange opkald de egentlig skal have for at programmet bare kan køre rundt mht. præmiesummerne. Et telefonopkald koster 4 kroner, det vil sige at de skulle score sig 6875 opkald før at det kan svare sig at give præmien væk. Eftersom hver "deltager" kan ringe ind 9 gange, så er det i bedste fald 764 unikke personer der hver skal ringe 9 gange for at komme igennem. Det tror jeg ganske enkelt ikke sker på en søndag formiddag fra klokken 11 til 13.

Imens jeg har googlet programmet lidt, så lader det også til at de ikke helt har styr på rent faktisk at udbetale pengepræmierne, ialfald er der en der har skrevet i et forum, at de bare smed røret på efter at han/hun havde svaret rigtigt :-) 

Andre der også har set programmet, har skrevet at ordene den dag skulle slutte på "land". De rigtige ord viste sig så at være Skov-land, Frugt-land og Program-land.

Hvad fanden er det for nogle ord? :-)

Anyways, så er der i mine øjne ikke meget tvivl om at der er snyd og humbug. Spørgsmålet er bare hvorfor der ikke er nogen der har grebet ind og fået lukket for det endnu?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her