Morten Skou's blog
12-01-2007 - 23:49

Lost Planet Achievements

Da jeg desværre er gået hen og blevet syg, så har jeg haft lidt tid til at spille lidt Lost Planet igen her til aften, det er ellers sjældent at jeg har tid/lyst til at spille et spil igen, efter at anmeldelsen er skrevet - men der var lige et par achievements der fangede min interesse.

I spillet er der nemlig to relativt store monstre, som ikke er end-of-level monstre, men som alligevel er pænt svære. Faktisk tager de længere tid at dræbe end mange af de store monstre. Der er tale om henholdsvis en stor grim orm og et møl.

 Moth Hunter
50 GP
Worm Hunter
50 GP

Begge to kan godt være relativt svære at nakke, specielt fordi det egentligt ikke er logisk præcis hvordan man skal gøre det. Så her er et par tips :

Worm Hunter
Selv om man godt kunne fristes til at tro, at man skulle skyde de gule Thermal Energy holdere på siden af den, så er det slet ikke nødvendigt. Man skal ganske enkelt bare blive ved og ved med at skyde på den, gerne med raketkaster og håndgranater indtil at den til sidst dør og forsvinder. Du kan være helt sikker på at den er HELT død, når musikken stopper.

Før du får achievementen, så skal du dog lige gennemføre banen. Derfor så skynd dig videre - er du for langsom, så dukker der en orm mere op, men din achievement er stadigvæk i sikkerhed, selv om du ikke skyder orm nummer 2.

Moth Hunter
Igen med møllet, skal du bare blive ved med at skyde på den. Det mest effektive er at kravle op til toppen af bjerget (helst uden at skyde nogle af de huller hvor monstrene kommer ud af - så har du energi til senere), deroppe finder du en stor laserkanon, og som alle ved, så er det ret effektivt at fjerne møl med en stor laserkanon. Når du har fundet den, så kravl helt op til toppen og vent på at møllet flyver ind over dig, og fyr så kanonen af så mange gange du kan nå.

Husk på at det kun kan betale sig at skyde, når sigtekornet er rødt - spilder du skud med laserkanonen, så mister du en masse energi.


Held og lykke.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her