Morten Skou's blog
21-06-2010 - 19:58

Roskilde Festival

I weekenden starter Roskilde Festivallen, og folk skal til at slå lejr op derude osv. I den anledning er jeg igang med at finde mig et nyt telt. Sidste år købte jeg hvad jeg troede var et kæmpe telt, men da min luftmadress blev pustet op, var der pludselig ikke særlig meget plads i det mere og eftersom jeg får klaustofobi af små telte, så har jeg besluttet mig for at finde et sindsygt stort telt i år - så er der heller ikke problemer med at finde indgangen når man har drukket lidt hyldebærsaft.

På min søgen efter det perfekte telt, faldt jeg over teltet herunder. Jeg er ikke helt sikker på om man kan få en luftmadress der passer til, og er ikke helt klar over hvor alle mine øl og sprut skal være, men der er sgu noget cool over at sove i en vaskeægte gammel borg fra riddertiden!Spøg til side, så tror jeg at jeg ender ud med det største telt som jeg har kunne finde indtil nu, nemlig et Nakano Luksus Tunneltelt der har en bredde på 405cm og en højde på 2,2 meter - der kan jeg vel dårlig få klaustofobi inden i:


Til gengæld tror jeg rent faktisk at teltet er så stort at jeg ville kunne parkere min bil derinde - hvilket også må betyde at der er plads til drikkevarerne :-)

Vi har selvfølgelig også vores anlæg fra sidste år, som viste sig at være ganske udemærket - naboerne pev til tider over støjniveauet, og det må jo ses som et tegn på at anlægget kan det som det skal.

Som afrunding så vil jeg lige nævne at det er en af mine venner der har ansvaret for at slå Orange-scene op (og tage den ned igen), derfor synes jeg lige at jeg ville vise jer noget som I måske ikke har bemærket tidligere:

Roskilde Anden

Jo den er god nok, i toppen af Orange Scene, har der de sidste mange år hængt en enorm gul badeand, bedre kendt iblandt venner som Roskilde Anden. Roskilde Anden har i øvrigt sin egen fangruppe på Facebook. Prøv at se om du kan se den til din næste koncert på Roskilde.

Skal du på festival? Skal du campere derude? Hvor mange er I i jeres lejr? Og hvor mange gange har du været derude? Kast en kommentar!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her