Morten Skou's blog
24-04-2010 - 14:45

Spilsamlingen

Som jeg har skrevet nogle gange i min blog, så kæmper jeg pt. med at forsøge at få en komplet samling af Xbox 360 spil. Det har godt nok stået lidt stille her i April, men det er da blevet til et par nye:

- Battlefield: Bad Company 2
- Bladestorm: Hundred Years War
- Tiger Woods PGA Tour 10
- Cars - Race o Rama
- Splinter Cell: Conviction
- LIPS Party Classics
- MotoGP 09/10

I næste uge kommer det nye 2010 FIFA World Cup South Africa, så det skal jeg også ud og have fat i. Det er dog lige kommet ind af døren til anmeldelse, så jeg kan med lidt held lige nå at prøve det før det ryger videre til vores fodbold-anmelder.

Derudover så ser det ret meget ud til at maj bliver en dyr måned, der står den jo blandt andet på Red Dead Redemption, Alan Wake, Lost Planet 2, Split/Second, Blur og Prince of Persia. Jeg tror dog at jeg nøjes med Red Dead Redemption, Alan Wake og muligvis Split/Second til at starte med.

Til dem som måtte være interesserede, så har vi i øvrigt brygget et lille mini-site sammen til Modern Warfare 2 - jeg har egentlig længe haft lyst til at lave det, nu når jeg alligevel havde domænenavnet og nu blev det så endelig til noget. Så kig forbi www.warfare.dk .


Fortsat dejlig weekend!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her