Morten Skou's blog
29-08-2006 - 16:21

PlayStation 3 forudbestilt!

Så fik jeg endeligt taget mig sammen til at få forudbestilt Sony’s kommende PlayStation 3 konsol. Efter en kort overvejelse over hvor det var bedst at forudbestille den, så endte valget på Gamebits.dk – grunden til dette var ganske enkelt at jeg har handlet meget hos dem de sidste 3 år, og altid har været tilfreds med servicen.

Der var umiddelbart 2 muligheder når det kom til valget af konsollen. Enten kunne jeg købe en med 20GB harddisk, eller en med 60GB harddisk. Den førstnævnte forventes dog først at udkomme engang i 2007, og da jeg naturligvis vil have min konsol på launchdagen, så faldt valget på den store model, til 5500 kroner. Om den er prisen værd, vil kun tiden vise – men med lidt held så kan jeg tilslutte den nye konsol til mit fjernsyn den 17. november 2006.


Produktbeskrivelse fra Gamebits.dk:

 Hjertet i PLAYSTATION 3 er the "Cell", som er en processor, der er udviklet i et samarbejde mellem IBM, Sony Group og Toshiba. Firmaerne lover processorkræfter, der svarer til en moderne supercomputer. Teknologierne i PLAYSTATION 3's grafikprocessor og XDR-hukommelse er ligeså avancerede og giver spillerne en uovertruffen lyd- og grafikoplevelse.

PLAYSTATION 3 introducerer desuden BD-ROM (Blu-ray Disc ROM), der kan indeholde intet mindre end 54 GB på én enkelt dual layer-disk, hvilket betyder, at alle spil kan nydes i fuld high definition-kvalitet med 1080 progressiv scanning som standard.

PLAYSTATION 3 udvisker grænsen mellem film og spil. Vidstrakte, yderst detaljerede miljøer kan gengives i realtid, og figurbevægelserne bliver langt mere flydende og virkelighedstro. Hvad grafikken angår, vil det blive meget svært at få øje på forskellen mellem spil og film.

Selvom PLAYSTATION 3 bestræber sig på at revolutionere markedet for interaktiv underholdning, har maskinen ikke glemt sine rødder. Takket være en fuldstændig bagudkompatibilitet kan du fortsat nyde dine PS one- og PS2-spil på PLAYSTATION 3.

-Den unikke Cell-teknologi baner vejen for en computerkraft på intet mindre end 2 teraflops

-High definition-grafik med en opløsning på op til 1080 progressiv scanning

-Flytbar harddisk og enestående tilslutningsmuligheder, herunder fire USB-stik, samt stik til Memory Stick, SD-kort og Compact Flash media

-Trådløs forbindelse med PSP (PlayStation Portable)

Det næste store spørgsmål omkring min PlayStation 3 bestilling er naturligvis hvilke titler som jeg skal have med. De fleste er nok enige med mig i, at en konsol uden spil er lidt det samme som en svømmehal uden vand – ret kedelig.

Indtil videre har jeg besluttet mig for at jeg vil have følgende titler:
NHL 2K7, NBA 2K7, Call of Duty 3, Medal of Honor, Assasin’s Creed, Grand Theft Auto IV, Metal Gear Solid 4, Resistance: Fall of man, Rainbow Six: Vegas, Virtua Fighter 5, Stranglehold, Warhawk.

Det vågne øje, vil naturligvis bemærke at et par af titlerne ikke er release titler, men derfor har man jo lov til at glæde sig lidt alligevel ik?


Foruden spil, så er det jo nærmest et nødvendigt onde at have minimum en ekstra controller, og eventuelt noget andet hardware som måtte dukke op omkring release.


Alt i alt, så ender det med noget der ligner en udskrivning på ca. 10.000 kroner – et forholdsvis stort beløb, og det hele bare for at kunne spille på næste generations konsollen fra Sony.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her