Morten Skou's blog
05-02-2010 - 19:18

Ny guitar (igen)!

Som man kunne læse i min blog for et par dage siden, så har jeg kastet mig ud i et nyt hobbyprojekt, nemlig kunsten at spille guitar. Jeg har tidligere spillet en smule og vil nu altså se om interessen kan fange mig igen.

I dag var jeg lige en tur forbi Aage igen, da jeg havde opdaget på deres hjemmeside, at de havde fået en guitar på lager som de ikke havde da jeg købte den anden. Derudover var der et par problemer med den første jeg købte, den ene humbbucker var trykket ned så den lød helt forkert når man slog an på E-strengen. Derudover var der en kæmpe fejl i farven på halsen - det lignede ganske enkelt noget billigt bras.

Jeg henvendte mig derfor i Aage, da de fint skriver bag på fakturaerne, at de tilbyder 8 dages returret. Fyren bag disken spørger hvorfr jeg vil have den byttet og spørger hvad han så kan gøre for at gøre mig glad. Resultatet blev en rød Fender Squier, som du kan se på billedet her til højre. Prisen var en del højere, men jeg føler allerede at jeg er langt mere glad for den nye og kvaliteten er virkelig høj når man tænker på at prisen ikke var helt sindsyg.

Ud over guitaren, så fik jeg også købt en gigbag, en rem o g en ekstra ledning.

I øvrigt så synes jeg at der var en rigtig fin service hos Aage - det er altid super fedt, når der ikke er problemer med at få byttet noget som man er utilfreds med.

Der er selvfølgelig ingen tvivl om, at en Fender Squier er en helt anden guitartype end den første jeg købte og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang.

Skulle der være andre som ligeledes er gået i gang med at rode med guitar, så er jeg indtil videre faldet over denne hjemme side, som indeholder en hel del lækre tabs og tutorials for begyndere. Hvor er det fedt, at der er nogle folk der gider at lave sådan noget online, så man slipper for at købe en masse dyre bøger.


God weekend :-)
Fender Squier

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her