Morten Skou's blog
29-01-2010 - 22:05

Tilbage til en gammel hobby

For mange år siden havde jeg det at spille guitar som en af mine hobbyer. Jeg gik til undervisning i en del år men af uransagelige årsager forsvandt lysten til at spille.

Nu har jeg i en længere periode gået rundt og overvejet om det ikke var på tide at starte igen. Da jeg har en kollega der er super god til at spille, han kan vidst mere eller mindre spille på alle instrumenter - så blev det for meget for mig, og jeg måtte derfor i dag ud og købe mig en ny el-spade.

Jeg har ganske vist en Fender Stratocasteri forvejen, men den har så mange år på bagen at den desværre er blevet båndfalsk og eftersom jeg ikke nænner at få det fikset, så blev jeg nød til at hive dankortet frem.

Sammen med guitaren købte jeg en Line-6 Pocket Pod, på den måde slipper mine naboer for at høre på min seje soloer og Sweet Child 'o mine til langt ud på natten.

Pocket Pod

Nu glæder jeg mig bare til at komme i gang, men først skal svinet lige stemmes :-)

Vi er i øvrigt kommet rigtig godt i gang med planlægningen af X3 / Copenhagen Games 2010. Det ser ud til at blive et rigtig fedt event - og vi har virkelig gjort meget for at møde alle de kritikpunkter som vi heldigvis har fået påpeget i forbindelse med de sidste par events.


Rigtig god weekend!
 Guitar
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her