Morten Skou's blog
29-11-2009 - 22:58

Nu er det snart jul!

Nu er det snart jul, og de fleste af os skal med stor sandsynlighed fejre den sammen med enten venner eller familie. Der vil være god mad på bordet og gaver i flot papir under det grønne juletræ - sådan lyder formlen på en rigtig hyggelig juleaften for de fleste.

Desværre er der i dagens Danmark stadigvæk en del der ikke nødvendigvis har råd til at give deres børn en jul fyldt med god mad og gaver under træet. De kæmper dagligt en kamp for bare at få hverdagen til at løbe rundt, og det bliver selvfølgelig ikke meget nemmere i julen.

Jeg er ikke i tvivl om, at de fleste forældre gør hvad de kan for at give deres børn en rigtig hyggelig jul - men en lille del af dem bliver nød til at få hjælp udefra for at kunne gøre det. Og nu er vi ved at komme til min pointe med dette blogindlæg ...

Ekstra Bladet og ASF Dansk Folkehjælp, har igen i år startet en indsamling, hvor pengene går til personer der godt kan bruge en ekstra hånd her i julen. Jeg tænkte at det da ikke ville koste mig noget, lige at sprede budskabet om dette gode initiativ.

I kan læse mere om det på Ekstra Bladet ved at klikke her.

Der er flere måder du kan støtte dem på:

- SMS: HJÆLP til 1999 og støt med 100 kr. Beløbet plus almindelig sms takst opkræves automatisk på din næste mobilregning.
- Ring 90 565 444 og støt med 100 kr. pr. opkald
- Indbetale på bankkonto 5301 0 333 666, mærk dit bidrag "HJÆLP"

Du kan også læse mere om det på folkehjaelp.dk.

I mine øjne er 100 kroner ikke specielt meget, og jeg tror ikke at der er tvivl om, at pengene vil være med til at sprede lidt lykke i nogle danske hjem.


Fortsat god første advent!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her