Morten Skou's blog
08-11-2009 - 22:40

Call of Duty: Modern Warfare 2

Modern Warfare 2

Som nogle af jer sikkert har set, så var jeg så heldig at få fat i to eksemplarer af Modern Warfare 2 allerede i fredags - til 500 kroner stykket vel at mærke. Der var desværre ikke tale om anmeldereksemplarer, da Activision ganske enkelt har valgt ikke at sende dem ud før i morgen. Det er lidt synd når det er et så stort spil som det jo er og når der er rigtigt mange der går og venter på at læse en anmeldelse af det.

Mange af jer har uden tvivl forudbestilt det allerede, og sidder bare og venter på at I kan gå ned i jeres lokale spilpusher eller måske bare i postkassen for at hente det. Jeg kan godt afsløre, at I uden tvivl har noget at glæde jer til - meget endda.

Lige nu har jeg fået gennemført selve historie-delen næsten 1½ gang. Jeg har 42 ud af 69 mulige stjerner i Spec Ops og jeg har fået spillet lidt online multiplayer, testet på LAN og splitscreen.  Alt i alt en god omgang gaming siden jeg fik det i fredags :-)

Edit:
Det var faktisk meningen at Jesper Thuesen / Tue69 skulle have anmeldt Modern Warfare 2. Desværre blev vi enige om, at han med stor sandsynlighed først kunne have spillet på torsdag, og at det derfor var bedre at jeg skrev den i aften.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her