Morten Skou's blog
24-10-2009 - 15:00

Lækker guitar fra Logitech!

Logitech Guitar
Den anden dag da jeg lige var forbi Gamebits.dk og savle over deres lager, så faldt jeg over denne lille sag af en guitar fra Logitech. På dagen besluttede jeg mig for ikke at købe den, da 1599 kroner alligevel er en pæn sjat lige at kaste efter noget nyt legetøj. Det eneste problem er, at jeg efterfølgende har været inde og tjekke den ud flere gange på Gamebits.dk's hjemmeside - og det ender sikkert med at jeg køber den.

Her er beskrivelsen af guitaren fra Gamebits.dk:

Hvis du troede du havde en guitar til dine Guitar Hero og Rock Band spil, så tro om.. DET HER ER EN GUITAR! Officielt licenseret til Guitar Hero i ægte materialer, men virker også til Rock Band. Denne guitarcontrollers krop er massiv. Halsen er lavet af ægte træ. Knapperne på gribebrættet og stemmeskruerne er lavet af metal. Selve gribebrættet er lavet af rosentræ, og det føles bare helt rigtigt når du står med den!

Kompatibilitet
Kompatibel med Xbox 360: Trykfølsomt panel på halsen og Star Power-knap: Udnyt alle funktionerne i Guitar Hero® World Tour – både i selve spillet og i Music Studio (spillet sælges separat). Virker også med Rock Band spillene.

Ægte materialer: 
Denne guitarcontrollers krop er massiv. Halsen er lavet af ægte træ. Knapperne på gribebrættet og stemmeskruerne er lavet af metal. Selve gribebrættet er lavet af rosentræ.

Næsten lydløs betjening: 
Guitarens strum-bar er nærmest lydløs, og knapperne på gribebrættet afgiver ingen kliklyde. Du kommer kort sagt til at høre mere musik og mindre controller.

Praktisk
Flere hundrede timers batterilevetid: To AA-batterier giver dig saft og kraft nok til at spille en hel festival i sænk – inklusive ekstranumre.
Op til 10 meters trådløs rækkevidde: Du er ikke bundet til din konsol, så du kan roligt lade dig blive kastet rundt af musikken.

... Spørgsmålet er så bare, om man kunne finde på at betale 1599 for sådan en fætter?

Se den her:
Logitech Gutar hos Gamebits.dk
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her