Morten Skou's blog
07-01-2007 - 23:55

Igang med Crackdown

I går fik jeg endelig gennemført Lost Planet, desværre ikke helt efter tidsplanen, da jeg egentlig regnede med at have en anmeldelse klar inden nytår. Nu kommer den forhåbentlig op i morgen aften.

Anyways, med Lost Planet overstået så blev der tid til at få testet lidt Crackdown. Spillet er som du måske ved, udviklet af Real Time Worlds og udgives eksklusivt til Xbox 360 den 23. februar. Den 18 januar kommer der desuden et par demoer af Crackdown på markedspladsen.

Efter at have spillet i godt en time her til aften, så må jeg erkende at selv om spillet virkede en smule svært at komme igang med, så er det faktisk gået hen og blevet ret sjovt. Crackdown minder på mange områder lidt om Grand Theft Auto og Saints Row - dog med helt andre ambitioner, og også en hel del nytænkning,  lækkert!

Spillet handler om at man arbejder for "The Agency", og man har fået til opgave at rydde op i en by som mere eller mindre kontrolleres af forskellige kriminelle karteller. Og der bliver ryddet op på den hårde måde.

Igennem hele spillet får man hele tiden opgraderet sine evner indenfor forskellige områder. Jeg har eksempelvis allerede fået en opgradering af mine skydefærdigheder, hvilket gør at jeg nu sigter mere præcist. Andre opgraderinger er ting som at man kan hoppe højere, slå hårdere, løfte ting og lignende.

Allerede efter små 20 minutters spil havde jeg fået 2 achievements - der er 43 i alt, og faktisk ser det ud til at det burde være muligt at få dem alle, mere eller mindre ved at gennemføre spillet.

Jeg ser meget frem til at få spillet mere Crackdown allerede i morgen, og vil løbende opdatere min blog med ting omkring spillet.

Spillet som jeg har fået fingrene i, er ikke den helt færdige udgave, men jeg har alligevel tilladt mig at tage et par screenshots. Dem kan du se her - jeg forventer at der kommer mange flere de næste par dage. Bare husk at kvaliteten af billederne meget vel kan være "work in progress".

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her