Morten Skou's blog
25-08-2006 - 23:49

<b>Wii</b>iiiiiiiiiii, eller nej egentligt ikke…

I dag fik jeg muligheden for at prøve Wii, og en lang række af de kommende spil til konsollen. Lige som så mange andre, så havde jeg store forventninger til Wii, ikke mindst på grund af den nye alternative kontroller.

Før vi kunne komme til at spille på Wii’en, så var det desværre nødvendigt at have en længere snak med Nintendo Europe. Bergsala, der er den nordiske distributør for Nintendo, havde som altid brillieret med ikke at yde nogen form for kontaktformidling i forbindelse med Leipzig GC. Heldigvis lykkedes det dog alligevel at komme igennem, uden at skulle stå i kø, en ting som de fleste andre pressefolk ellers måtte indse som et nødvendigt onde.

Det første spil som jeg fik fingrene i var Battalion Wars 2, her fik jeg første indtryk af hvor følsom kontrolleren er. Til at starte med, føltes det helt umuligt at styre den lille mand rundt på banen, men efter et par minutter så gik det lidt bedre – jeg tror dog at der ville gå seriøst lang tid før jeg ville kunne kæmpe ordentligt.

Derudover prøvede jeg Wario Ware, Wii Tennis og Golf. Jeg så naturligvis også en masse andre personer prøve de andre titler.

Rent grafisk så er Nintendo Wii, som forventet: en stor skuffelse. Dette kan naturligvis godt skyldes at de spil som jeg så endnu ikke var helt færdige spil. Men hvis det endelige resultat havner bare i nærheden af de spil som jeg har set, så tror jeg at der er andre der vil blive lige så skuffede som mig.

Men Nintendo Wii, handler jo om spiloplevelsen ikke grafikken!” – både og. Vi skriver i år 2006, og jeg mener absolut godt at man burde kunne forvente mere af en konsol end det som jeg så fra Nintendo Wii.

Om jeg selv skal have en Nintendo Wii eller ej, det ved jeg ikke endnu. Jeg hælder dog mest til at give den en chance, så mon ikke det ender med at jeg anskaffer en.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her