Morten Skou's blog
22-08-2006 - 22:41

Leipzig Leipzig über alles!

Så kom dagen endeligt hvor turen til Leipzig, og dermed turen til Leipzig Games Convention skulle starte. Efter en tur på små 600 km fra Roskilde til Leipzig, fandt vi endeligt hotellet. Undervejs fandt vi ud af hvor hurtigt den lille franske Peugeot 206 kunne rulle, og GPS'en bippede da også lystigt når vi kørte forbi diverse fartkameraer på den tyske autobahn.

Vi bor på Ramanda Hotel, et 4-stjernet hotel, som ligger små 18km fra stedet hvor messen afholdes. Desværre er der ikke Internet på værelserne, så de 4 stjerner må uden tvivl skyldes maden. Næste skrid i planen, er at vi i morgen kl. 7.30 skal ned og hente vores pressepas, så vi kan komme ind til alle vores aftaler.

Som nævnt tidligere i min blog, så har vi aftaler med nogle af de største firmaer som er hernede hvis du skulle have lyst, så kan du se vores tidsplan ved at klikke her.

Til at starte med, så skal vi ned og se Nintendo's pressekonference. Der er kommet en officiel udmelding fra Nintendo, om at de vil offentliggøre releasedatoen på Wii - så jeg har store forventninger til denne pressekonference.

Efter Nintendo, så går turen videre til Microsoft's VIP område, hvor vi skal overvære Microsofts pressekonference sammen med andre fra XCN. Igen er der lagt op til en spændende konference, jeg har en mistanke om at der godt kunne komme noget mere information vedrøre det nye kamera og ikke mindst HD-DVD drevet til Xbox 360.

Efter hele 15. minutters "fritid" (læs: løben hen til næste aftale), så skal vi mødes med Ross Alexander fra Eidos - præcist hvad vi skal se bag de lukkede døre er endnu ikke officielt, men jeg ser meget frem til det.

Den sidste aftale om onsdagen, er et møde med Morten Nielsen fra EA Danmark, hvor vi skal kigge lidt på hvilke sager som Electronic Arts har at diske op med.

Efter en hård dags arbejde, så er det på tide at få noget at spise. Vi er blevet inviteret ud at spise sammen med Xbox Teamet, og det plejer altid at betyde en masse sjov!

Hvis du er nået hertil, så vil jeg da lige nævne, at vores closed-door hands-on af Forza 2, desværre er gået hen og blevet aflyst. Årsagen er endnu ukendt, men jeg er naturligvis meget skuffet over ikke at få fingrene i dette spil. Men heldigvis er der så mange andre ting der er lige så interessante.!

Jeg vil løbende opdatere min blog under vores besøg her i Leipzig.

Over and out..

/Skou
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her