Morten Skou's blog
18-01-2009 - 15:49

30 års fødselsdag

I går rundede jeg den skarpe kant og fyldte 30 år. Traditionen tro, havde mine venner lavet en stor peberkværn ud af olietønder som står og fylder foran min lejlighed, og som jeg ikke aner hvordan jeg skal slippe af med igen.

Det var egentlig ikke meningen at jeg ville holde noget specielt på selve fødselsdagen, da jeg holder en større fest senere på året - men dagen startede alligevel med en hemlig planlagt morgenfødselsdag, efterfulgt af lidt hygge senere på aftenen.

Da jeg vidst har været en af de mest ivrige når det har handlet om at give de andre peber til deres fødselsdage, så havde de sendt SMS'er ud for at huske alle på, at de skulle medbringe peber. Da tiden kom, formåede jeg først at snuppe en 500 gram pose fra en af dem og gemme den godt væk.

Derefter listede jeg ud af hoveddøren og gemte mig udenfor. Jeg havde godt nok sagt at jeg nok skulle gå frivilligt udenfor, men havde ikke sagt at jeg ville overgive mig frivilligt. Så til stor overraskelse (og muligvis fornøjelse) for de nysgerrige naboer, blev en større kamp udkæmpet udenfor. Det må alligevel have set rimelig sjovt ud, at jeg først er kommet løbende ud og gemte mig - og derefter er 8 fyre kommet løbende efter mig med hænderne fulde af peber.

Alt i alt var det ganske sjovt, også selv om peber gør relativt nas i øjnene og at jeg havde alt for lidt tøj på til at rende rundt og gemme mig udenfor i frostvejr.

Af gaver fik jeg blandt et X4 Turtlebeach headset, et rygmassage-sæde (som er genialt) og en billet til Roskilde Festival 09.


I øvrigt, så må i gerne sige til hvis i tilfældigvis står og mangler en peberkværn :-)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her