Morten Skou's blog
20-08-2006 - 00:07

Konkurrence!

Lørdag aften kørte vi et par konkurrencer på Xboxlife. Den første gik ud på at vores brugere skulle gætte et tal imellem 1 og 300, den første der gættede rigtigt vandt et spil.

Konkurrence nummer 2 gik ud på at gætte hvor mange nyheder skribenten Anders "Anastacio" Pedersen havde skrevet i hans tid på Xboxlife. Ingen gættede det rigtige svar, som forøvrigt er 1134 - et meget imponerende antal.

Eftersom ingen gættede tallet i konkurrence nummer 2, så blev det besluttet at vi istedet skulle lave en konkurrence som alle skulle være med i. Det eneste der kræves til konkurrence nummer 3, er at man skal kunne læse.

Sådan deltager du :
Du skal skrive et indlæg i bloggen. Hvad du skriver er helt op til dig selv, men helst noget der passer til emnet. Det er dog vigtigt at du forstår, at du ikke skal skrive indlægget i denne blog, men istedet skal du skrive et indlæg den sidste tråd i Gamemakermans blog. En afsløring af hvad Xbox 360 virkeligt er, kan være på vej - mere vil jeg ikke sige. Desværre er det sådan at hvis du skriver et indlæg i denne blog, så er du ude af konkurrencen.

Præmien:
Præmien er et eksemplar af NHL 2K6, fra 2K Games.

Vinderen findes ved lodtrækning kl 00.30.

Konkurrencen er lavet i samarbejde med XCN.SKYND DIG AT SKRIVE ET INDLÆG.!!

Held og lykke! Må de bedste til at læse få en chance for at vinde :-)

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her