Morten Skou's blog
02-01-2009 - 06:36

Microsoft Xbox MVP

Som nogen af jer sikkert har læst på forsiden af Xboxlife i dag, så startede 2009 helt perfekt for mig - der lå nemlig en e-mail fra Microsoft om, at jeg var iblandt de få heldige, der først var blevet nomineret og sidenhen kåret som MVP (Most Valuable Professional).

Jeg vidste allerede tilbage i august, at jeg var blevet nomineret, da man som nomineret skal udfylde en hel masse oplysninger om sine aktiviteter indenfor det område som man er blevet nomineret i. Eftersom jeg ikke havde hørt noget siden anden "runde" i nomineringerne, så gik jeg egentlig ikke ud fra at jeg var en af de heldige - men heldigvis tog jeg fejl.

Det er naturligvis super fedt, at få en så stor anerkendelse fra Microsoft, som en MVP-titel i mine øjne er. Der er i øjeblikket kun 44 andre Xbox MVP'ere på verdensplan, og så vidt jeg ved, er jeg også den første fra Skandinavien der er blevet kåret til Xbox MVP.

Jeg kender allerede en stor del af de andre Xbox MVP'ere fra Europa, og har gentagne gange forsøgt at få dem til at løfte sløret for, hvad man egentlig får ud af at være Xbox MVP. Det tætteste jeg kom på et svar var, at "man er under NDA, og derfor ikke må udtale sig om indholdet ved at være MVP".

Afslutningsvis vil jeg gerne takke Christian Rasmusen og Graeme Boyd for at have initieret nomineringen, og ikke mindst alle brugere og redaktionsmedlemmer på Xboxlife for at gøre sit til, at siden er blevet til det som den er.


Microsoft MVP

Rigtig godt nytår!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her