Morten Skou's blog
18-12-2008 - 10:56

Problemer med Post Danmark igen igen

Så er den endnu en gang gal med Post Danmark. Jeg har bestilt en pakke hos SHG.dk som blev afsendt den 16/12. SHG sendte mig selvfølgelig trackingnummeret via e-mail, så jeg kan følge med online i hvad der sker med pakken.

Til min store overraskelse, kunne jeg i dag konstatere at den var forsøgt afleveret i går, og at den nu er anmeldt til senere afhentning på Posthuset. Eneste problem er, at jeg ikke har fået nogen pakkeseddel på den. Da jeg kom hjem i går, lå der en pakkeseddel, men det var ikke pakken fra SHG, men derimod en pakke fra Nordisk Film.

Når jeg så ringer til Post Danmark's support, får jeg at vide at de vil bede en distributionsleder om at ringe tilbage til mig - for de kan slet ikke se at pakken er scannet ind på Posthuset. Hun kunne heller ikke fortælle mig hvornår han eventuelt ville ringe tilbage, for de har jo "travlt" derude pga. julen. Sidste gang jeg blev lovet at en person ville ringe tilbage fra Post Danmark, skete det for øvrigt aldrig.

Nu er det jo desværre ikke første gang at Post Danmark ikke formår at levere den service de lover, en service som man rent faktisk betaler en masse penge for, og som hvert år stiger i pris - samtidig med at deres serviceniveau åbenbart falder.

Jeg håber bare at jeg får min SHG pakke inden jul :(

Post Danmark
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her