Morten Skou's blog
20-11-2008 - 19:06

Problem med Post Danmark igen!

Så er den søreme gal med Post Danmark igen. Ikke nok med at de konstant hæver priserne på deres efterhånden håbløse service, så kan deres inkompetente ansatte åbenbart heller ikke finde ud af at sætte de rigtige frimærker på - hvilket i denne omgang har givet mig en fin ekstraregning.

Sagen er den, at jeg i tirsdags var nede på posthuset for at sende en masse spil af sted. Den ellers flinke Post Danmark ansatte insisterede på at alle brevene skulle vejes så hun var sikker på at de rigtige frimærker kom på. Jeg fortalte hende hvor meget jeg plejede at putte på dem - jeg sender trods alt temmelig mange spil af ca. samme størrelse af sted hver uge. Vejningen af brevene resulterer i at jeg sparer godt og vel 50 kroner i forhold til hvad jeg selv ville have frankeret dem med.

I dag modtager jeg så et fint brev fra Post Danmark, om at jeg har glemt at putte nok penge på et af brevene, og at jeg derfor skal indbetale 44,75 kroner til dem for at rette op på det de mener jeg skylder dem.

De er endda så arrogante, at brevet ikke nævner noget om at de KAN tage fejl, og at man derfor kan kontakte dem et bestemt sted. Det er åbenbart et kold faktum at Post Danmarks automatiske maskineri eller deres åbenbart dårligt udlærte ansatte, aldrig laver fejl.

Efterhånden har jeg haft så mange dårlige oplevelser med Post Danmark og deres ringe service, og denne gang har jeg besluttet mig for at jeg ikke vil lade det gå forbi uhørt.

Min plan er derfor følgende:
1) Skriver et fint brev til dem om at de har lavet en fejl, og vedhæfter naturligvis kvitteringen fra posthuset, så de kan se at det er DEM der har lavet fejlen.

2) Lader være med at frankere mit klagebrev, det kan jo ikke være rigtigt at JEG skal betale ekstra fordi de laver en fejl.

3) Vedlægger desuden en faktura på 50 kroner i administrationsgebyr for mit arbejde i forbindelse med deres fejl, som selvfølgelig skal betales inden for 2 uger - ellers får de en fin rykker med ekstra 100 kroner ekstra i rykkergebyr.


Det bliver spændende at se hvad de siger til den :-) Jeg holder jer opdateret!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her