Morten Skou's blog
08-11-2008 - 20:13

In The Movies - The Gathering 08

In the movies

Dag 2 af The Gathering 08 er nu næsten overstået, i alle tilfælde når det handler om at skulle snakke med diverse udviklere. Det eneste der mangler nu, er aften-hygge med henholdsvis Guitar Hero: World Tour og Lips.

Jeg har som jeg skrev i mit forrige blogindlæg, haft mulighed for at se en masse nye spil. Et af dem som må siges at overraske mig mest, er det kommende spil "In the Movies". Som du måske allerede ved, er In the movies et socialt spil, hvor man med op til 4 andre personer skal udføre en masse mini-spil, som så til sidst bliver klippet sammen til en sjov film.

Fire af deltagerne i min gruppe var klar på at lave grimme grimasser foran Xbox Vision kamaerat, til stor fornøjelse for alle os andre tilskuere. Jeg har været så heldig at optage det hele med mit kamera, så i andre også kan få jer et godt grin. Desværre har jeg ikke lige tid til at smide dem op i dag, internettet på hotellet er ikke helt så godt som man kunne ønske sig (men stadigvæk bedre end de fleste andre hoteller).

Jeg tror meget vel, at "In The Movies" kan gå hen og blive en af de helt store casual blockbusters i år.

En af de andre titler hernede er Street Fighter IV. Jeg har endnu ikke haft chancen for at prøve det, da der var rimelig mange der gerne ville spille. Men jeg har fået optaget en lille video, som du kan se ved at følge linket herunder. Jeg beklager kvaliteten, men jeg har ikke vores normale videokamera med, da det ikke var sikkert at vi måtte filme.

Se Street Fighter IV videoen her.

Derudover har jeg ca. 15 minutters gameplayvideo fra Resident Evil 5. Den er igang med at uploade filmen, men det tager lidt tid. Men for pokker hvor ser det spil bare virkelig flot ud!

Langt mindre begejstret er jeg overfor Prince of Persia. Jeg fik spillet en lille halv time og synes at jeg er rimelig skuffet over det. Generelt så synes jeg ikke at den tegneserie-stil som spillet er lavet i er specielt fed.


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her