Morten Skou's blog
08-11-2008 - 14:00

The Gathering 08

The Gathering 08


De sidste par år har Microsoft i England arrangeret et komsammen for de største Xboxsider i Europa, dette år er ingen undtagelse og undertegnede sidder lige pt. på et super eksklusivt hotel i nærheden af London, som faktisk også er base for en af de store internationale golfbaner.

Jeg ankom til London, Heathrow i går eftermiddags og blev hentet i en hvid limousine i lufthavnen som kørte mig og et par andre deltagere ud til hotellet. Da vi desværre var lidt sent på den, var der ikke lang tid til at slappe af, før vi skulle i gang med aftenens store event: Gears of War 2. I anledningen af at Gears of War 2 havde udgivelsesdato samme dag, havde Microsoft inviteret to af de ansatte fra EPIC til at være værter for en Horde turnering med nogle meget eksklusive præmier. Det gjaldt bare om at spille igennem flest niveauer i Horde uden at dø. Mit hold nåede igennem 29 før vi fejlede, desværre var der et andet hold som nåede til niveau 30, så de vandt selvfølgelig.

Den anden turnering var i Wingman spiltypen, hvor man spillede i hold af to personer. Jeg spillede sammen med en pige fra Destructiod.com, som var rimelig hård – desværre fik vi også her kun en andenplads ud af alle holdene.

I dag skal vi så se de spil som vi rent faktisk er herovre for at tjekke ud, det er blandt andet: Halo Wars, LIPS, Prince of Persia, In the Movies, Scene It, Street Fighter IV, ShaunWhite, Bionic Commando, Guitar Hero: World Tour og Need for Speed.

Nu vil jeg smutte tilbage til eventet, jeg blogger lidt mere senere (hvis ikke der ryger for mange øl indenbords) og i får helt sikkert en masse indtryk i løbet af weekenden og næste uge.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her