Morten Skou's blog
31-10-2008 - 13:04

NXE - New Xbox Expirence

NXE

Jeg havde egentlig tænkt mig at holde "fri" indtil på mandag for at få slappet lidt af, men først kom Guitar Hero som bekendt ind af døren, og her til morgen dukkede New Xbox Expirence (NXE) så op på min Xbox - så bliver jeg naturligvis nød til at fortælle om mine oplevelser med det.

Indtil videre har jeg optaget en masse film, som viser lidt forskelligt fra NXE, du kan se dem ved at læse denne nyhed, som bliver opdateret løbende når jeg har optaget noget nyt.

Indtil videre har jeg fået rodet lidt rundt i det nye dashboard og prøvede lige at installere Guitar Hero: World Tour på harddisken. Det er virkelig lækkert, at man nu slipper for at høre på DVD'en der kører rundt - lækkert arbejde af Microsoft dér. Det tager selvfølgelig lidt tid at installere spillet, længden afhænger nok af hvor meget data der er på DVD'en. Det skal selvfølgelig også lige nævnes, at man stadigvæk skal have DVD'en i maskinen for at kunne starte spillet op.

Guitar Hero World Tour

NXE install

Den nye Guide-button menu fungerer også ret lækkert, og det hele lader til at være blevet hurtigere end det nuværende dashboard. Når man som mig har spillet tæt på 300 spil, så kan det godt tage lang tid at hente alle achievementlisterne, men det problem er der ikke længere i NXE.

NXE

Jeg blogger lidt mere når jeg har fået leget lidt mere med NXE.

Opdatering:
Jeg er gået igang med at lave en liste over hvor meget de forskellige spil fylder, når de er blevet installeret på harddisken. Hvis du har NXE, må du meget gerne give en hånd med.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her