Morten Skou's blog
26-10-2008 - 23:05

Monopoly - Xbox 360

Da jeg fik fingrene i Monopoly til Xbox 360 i fredags var jeg super glad. Jeg har altid været stor fan af Monopoly og Matador-spillene, og så derfor frem til endnu et digitalt gensyn med titlen.

Straks da jeg kom hjem, blev spillet smidt i Xboxen og så gik det op for mig at noget ikke var som det skulle være. Min lille larmende Xbox, var pludselig begyndt at larme endnu mere end normalt - det var helt tydeligt at lyden kom fra DVD'en som jeg netop havde smidt i maskinen. Anyways, så besluttede jeg bare for at skrue lidt højere op for lyden og forsøge at ignorere Xboxen der mere eller mindre lød som om at min tandlæge var godt i gang med boremaskinen.

.. to dage og en masse spilletid senere, skal jeg i forbindelse med min anmeldelse lige have tjekket de sidste par ting ud. Jeg sætter den i min anden Xbox og her er problemet det samme - faktisk er det endnu mere tydeligt her. Til at starte med vil spillet gerne starte op, men efter få minutter får jeg den klassiske "rens lige disken"-fejl, hvilket får mig til at flå DVD'en ud af maskinen.

Monopoly Xbox 360 disc unreadable

Ganske rigtigt, så har DVD'en som jeg frygtede, fået en fin ridse hele vejen rundt inde ved midten - den er i en helt perfekt rund cirkel form, og bortset fra denne ridse, er der ingen ting at se på DVD-skiven. Når jeg sætter den i igen, får jeg nu en endnu mere katastrofal fejl: Unplayable Disc.

Efter at have kigget lidt mere på problemet, så lader det til at disken ikke er helt så flad som mine andre DVD'ere. Hvis jeg ligger den på en flad overflade og trykker på den, så kan jeg se at den anden ende vipper op og ned - ganske lidt, men alligevel åbenbart nok til at den ikke er i balance i drevet.

Hvor er det sørgeligt, at et spil som jeg egentlig havde glædet mig til at spille, har måtte lade livet allerede efter 2 dage. Og hvor må skuffelsen dog være stor, hvis man netop har betalt 500 kroner for et spil, og så kommer hjem og får denne oplevelse.

Jeg har snakket med en af mine kontakter hos Microsoft's support, og han nævnte at de på det sidste har fået rigtig mange henvendelser fra folk der har lignende problemer med forskellige spil fra forskellige spiludgivere. Det får mig til at undre mig over, om det ganske enkelt er en billigere, eller dårligere udgave af DVD-skiverne som dem der trykker dem er gået over til at anvende?

Monopoly disc unreadable

Heldigvis har Electronic Arts en mulighed for at man kan betale 100 kroner (eller noget i den stil) og så får man et nyt eksemplar af spillet. Men det er jo langt fra alle distributører der har denne super fine service - det vil dog også være lidt ærgeligt at skulle betale 100 kroner igen, allerede efter 2 dage.

Har du haft lignende oplevelser, så kast en kommentar :)

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her