Morten Skou's blog
20-10-2008 - 16:59

Fable 2 - Hvornår er et spil for kort?

Fable 2

Jeg har netop læst Thomas Blichfeldt's anmeldelse af Fable 2 på Gamereactor og synes lige at jeg ville kaste en kommentar - det lader nemlig til at der er lidt uenighed omkring hvornår et spil er for kort. Ifølge Thomas er Fable 2 åbenbart så kort, at det er nævnt som et minus i anmeldelsen - dette kan jeg slet ikke forstå.

Personligt har jeg pt. spillet 90966 sekunder, svarende til over 25 timer - og der er stadigvæk MANGE quests/missioner tilbage som jeg ikke har gennemført. Dertil kommer den tid jeg har brugt i "Pub Games", på at tjene penge til brug i spillet. Og så er der jo den detalje med, at man også skal spille spillet som det modsatte (dvs. god/ond) af det man spillede igennem første gang - det er jeg godt i gang med på min anden Xbox profil, og jeg har da en forventning om, at det tager mindst lige så lang tid som første gennemspilning.

Det er muligvis korrekt, at den del der umiddelbart udgør det for spillets historielinie kan løbes igennem på en 8 timers tid, men alle de andre quests bidrager faktisk til større forståelse af historien. Men jeg synes alligevel at man bør beregne disse ekstra-missioner med, når man anmelder et spil med en så dyb og fantastisk historie som det er tilfældet med Fable 2.

Er et spil på 25-30 timer virkelig så kort, at det bør blive nævnt som et minus i en anmeldelse? Jeg ville da mene at 80% af spil har en levetid på 8-10 timer hvis man udelukkende kigger på singleplayer, hvilket jo er tilfældet her med Fable 2.

Fable 2 stats

Hvad synes du er et "kort" spil? Er 25+ timer for kort til et spil som Fable 2?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her