Morten Skou's blog
18-10-2008 - 18:42

Fable 2 Pub Games Patch workaround

Som bekendt er jeg i fuld gang med at teste Fable 2, og i den anledning er jeg igang med at skaffe flere penge ind via "Pub Games" som kan hentes via Xbox Live Arcade. Ideen er her, at man kunne optjene penge inden spillet udkommer, som man så senere hen kan tage med over i spillet.

Der var til at starte med en såkaldt "Glitch", eller fejl om man vil, i Pub Games, som gjorde at man kunne lave en minimal indsats og stadigvæk vinde penge som om at man havde lavet en maksimal indsats.

Følgende glitch virker i Tower of Fortune spillet:

Det store problem er, at de køre udviklere fra Lionhead nu har udgivet en patch så denne glitch ikke længere er mulig. Jeg har dog fundet frem til en lille workaround, som fungerer på følgende måde:

1) Optjen maksimal antal points for at åbne op for spillet med højeste indsats
Dette gør du ved at trykke på "A"-knappen hele tiden. Det er lige gyldigt om du taber eller vinder - du skal bare køre med maksimal indsats hele tiden da det giver flest points. Når du er oppe på 150.000 points (bemærk at det er points, ikke guld), så bliver der åbnet op for spillet med 150-1500 i odds. Når dette sker går du videre til punkt 2.

2) Nulstil din Xbox's patch-hukommelse
For at kunne udnytte glitchen igen, skal du lige fjerne patchen fra din Xbox. Bemærk at denne funktion fjerner ALLE opdateringer til ALLE spil som du måtte have hentet på Xboxen - men det er jo ganske gratis at hente dem igen. Savegames og lignende bliver IKKE slettet.

For at nulstille den skal du gøre følgende:

Gå ind i System => Memory og vælg harddisken. Tryk Y for at komme ind i "Device options". Derefter trykker du følgende kombination: X, X LB, RB, X, X

Du vil blive spurgt om følgende:

"Do you want to perform maintenance on your Xbox 360 storage device"

Dette svarer du ja til, og alle patches er nu væk.


Nu kan du starte spillet, men HUSK at svare NEJ til at hente patchen - du spiller bare offline indtil at du har penge nok.

3) Scor millioner af guldstykker
Med patchen væk er der nu mulighed for igen at bruge fejlen som gør at du hurtigere og mere risikofrit kan tjene penge.

- Sæt indsatsen ned til det mindste du kan
- Tryk på "A", for at deale og LIGE efter trykker du på "Left bumper"

Ovenstående gør at du satser 1500, men spillet opfatter det kun som 150 fordi den hæver pengene i det øjeblik du trykker "Deal".

Fortsæt med det, lige så længe du gider - eller indtil at du har penge nok (man kan altid bruge flere penge i Fable 2). Når du har fået nok, går du tilbage til dashboardet og starter Fable 2 Pub Games op igen, du bliver spurgt om du vil installere patchen, hvilket du svarer JA til (ellers kan du ikke spille online) - og efterfølgende går du ind og "Merger" din Fabel 2 karakter med karakteren fra Pub Games.

Nu er det jo sådan, at det meste af det man gør, har en konsekvens. Der går rygter om, at hvis man bruger denne glitch, vil ens karakter i Fable 2, komme til at ligne en tyv i starten - nu er du advaret.

Det er uden tvivl den nemmeste måde at få mange penge til brug i Fable 2 - så bare  se at komme igang - spillet udkommer fredag, så du har en uge :-)

Alt ansvar fraskrives i forbindelse med ovenstående forklaring. Vælger du at gøre brug af metoden, er det dermed dit eget ansvar hvis der går ild i din Xbox, hvis Peter Molyneux banker på døren, eller hvis Bungie udelukker dit gamertag fra at spille Halo 3 ;-)

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her