Morten Skou's blog
23-09-2008 - 23:53

Rock Band 2 - De første 8 timer

Rock Band 2

Siden jeg fik Rock Band 2 ind af døren, har jeg siddet tæt klistret til skærmen og har netop rundet de 8 timer. Jeg elsker ganske enkelt denne spilgenre og har glædet mig meget til at få fingrene i det, lige siden jeg prøvede det i Leipzig under årets spilmesse.

So far har jeg primært koncentreret mig om World Tour, som man jo kan gennemføre alene i denne udgave af spillet. Jeg er oppe på ca. 300 stjerner og har lidt over en halv million fans. Nu når Rasmus allerede har blogget en masse omkring selve spillet, så vil jeg se om jeg kort kan give mit uforbeholdne indtryk af spillet.

Allerede efter kort tid slog det mig at de sange som jeg ofte spillede i Rock Band 2, egentlig bare var sangene som jeg havde downloadet via markedspladsen til Rock Band 1 - disse sange bliver åbenbart automatisk overført, jeg havde ellers forstået det som om at man skulle betale ekstra for at få DLC'erne overført til det nye spil.

Desværre synes jeg at det er alt for ofte, at man havner ud med at spille en sang fra Rock Band 1 når spillet skal vælge en tilfældig sang. Jeg synes at det er fint at man kan overføre sangene, men jeg har altså allerede spillet dem til hudløshed og havde egentlig håbet på, at man i Rock Band 2 kunne få en en masse nye sange fra starten - men nej. Dermed ikke sagt at der ikke er en fed setlist i Rock Band 2, problemet ligger bare i, at man ikke kan spille sangene før der er blevet låst op for dem - hvilket man gør igennem challenges eller ganske enkelt ved at spille World Tour.

En anden ting, som jeg var rimelig træt af med Rock Band 1 var, at man i World Touren ofte spillede de samme sange igen og igen og igen og igen - det gjorde at fornemmelsen af spillet blev ret trivielt. Præcis samme problem har Rock Band 2. Det virker på mig bare som om at de har forsøgt at forlænge World Touren så den er blevet unødvendig lang. Anyways, så er de sange som man får låst op for faktisk rigtig fede.

Helt problemfrit var det for øvrigt ikke at komme igang med spillet. For første gang var det nødvendigt for mig at kalibrere guitaren med skærmen. Dette måtte jeg endda prøve at gøre flere gange, eftersom kalibrerings-testen åbenbart er rimelig følsom. Det er lidt underligt, at det er nødvendigt at gøre det i Rock Band 2, når det hverken har været nødvendigt i Rock Band 1 eller nogen af Guitar Hero spillene.

Nu skal spillet selvfølgelig testes ordentligt. Derfor har jeg en aftale med et par venner, en kasse øl og et par flaser sprut i weekenden - min erfaring siger mig nemlig, at Rock Band bliver endnu sjovere, når man har en lille bøhmand på :-)

Rock Band 2 guitar
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her