Morten Skou's blog
07-09-2008 - 14:03

Turen gik til Prag

Efter invitation fra THQ, hoppede jeg torsdag aften på en flyver imod Prag, for at se lidt på deres kommende spil Saints Row 2. THQ havde mere eller mindre lejet hele det 5-stjernede hotel SAS Radisson til de mange pressefolk der var inviteret. Med fra Danmark var i alt 7 personer, inklusive to styks fra bladet M!, to fra Ekstra Bladet og en enkelt fra Gamereactor.

Saints Row 2 event

Allerede da vi ankom sent torsdag aften, røg vi ud for at spise lidt god mad på en resturant i Prag. Priserne var helt sindsygt lave, specielt set i lyset af hvad det egentlig var man fik. Eksempelvis kunne man få en hel pattegris på spyd (1kg) til ca. 120 kroner. Efter resturantbesøget gik en del af journalisterne retur til hotellet for at sove lidt, men os fra den nordiske del af pressen skulle naturligvis lige ud og tjekke nattelivet ud - og når temaet i Saints Row spillene bl.a. inkluderer strippere så var der var der rigeligt med steder hvor man kunne feste videre i den bedste "Saints Row"-ånd.

Da vi var hjemme fra vores bytur omkring klokken 5, med en fin bøhmand på, så var det rimelig hårdt at komme op til morgenmaden klokken 9 - for derefter at skulle spille Saints Row 2 fra klokken 10 til klokken 17. THQ havde sat 80 Xbox 360 og PlayStation 3 konsoller op som man kunne spille stille og roligt på. Jeg må desværre ikke nævne noget om spillet eller hvilke muligheder der er i spillet - så det må i vente med til på fredag hvor embargoen udløber. Dog kan jeg sige, at der også var mulighed for at få 1-on-1 interviews med pornostjernen Tera Patrick - en ting som både Ekstra Bladet og M! benyttede sig af - jeg ved at interviewet kommer på Ekstra Bladet TV på et tidspunkt.

Efter hands-on eventet, røg jeg lige op på værelset for at sove et par timer. Derefter gik turen videre til det venue hvor aftenens fest skulle afholdes. Vi blev kørt ud til et rimelig stort sted, hvor vi blev mødt af omgivelser inspireret fra Saints Row - det vil sige kønne piger, kortspil og gratis drinks. Omkring klokken 22 blev der åbner op for en ekstra etage, hvor THQ havde sørget for eksklusive omgivelser med hvide lædersofaer og en stor scene med god plads til strippere. Desværre havde THQ's amerikanske afdeling ikke været så vild med ideen om, at pigerne skulle smide tøjet - så de endte med bare at stå og danse til noget musik.Til at starte ved var festen lidt tam, folk gik rundt med en lokal "Budweiser" øl i hånden og småsnakkede lidt. Det var dog ikke helt nok for os fra norden, så vi fik naturligvis ideen om at vi skulle have en helvedes masse champagne. Som sagt så gjort: pludselig stod der vel en 8-10 flasker champagne på bordet og der blev festet godt igennem i vores del af rummet. Da den officielle fest sluttede omkring klokken 1, røg danskerne videre til et par stripklubber inde i midtbyen. Det skal måske lige tilføjes, at alt naturligvis blev betalt begge dage og at der derfor var grundlag for at feste ordentligt igennem, uden at tænke på pengepungen. Vi var tilbage på hotellet omkring klokken 7 og skulle tjekke ud af værelset klokken 12.00.

Vi røg derefter ud for lige at få noget middagsmad og et par reperationsbajere for at dulme de værste tømmermænd. Derefter tog vi flyet retur til Danmark og turen var overstået.

Til sidst må jeg lige konkludere, at turen til Prag med THQ helt sikkert har været en af de sjoveste presseture jeg har været på. Kombinationen af hygge om aftenen og muligheden for seriøst at prøve kræfter med spillet om dagen, gjorde at det hele ikke gik op i druk. Dog kan jeg ikke huske, hvornår jeg sidst har drukket så meget på så kort tid - det skulle da lige være på Roskilde Festivallen. Fyrene fra THQ, M! og Ekstra Bladet var super friske og tydeligvis i god træning når det kommer til kunsten at fyre den af.

Nu vil jeg pleje mine tømmermænd ved at sætte Saints Row 2 i min Xbox og få det gennemført så i kan få et fyldigt hands-on preview af spillet på fredag. Jeg havde mit memorycard med derned, så jeg ikke skal starte helt forfra.

Fortsat god weekend!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her