Morten Skou's blog
30-08-2008 - 14:44

Indbrud i bilen..

I går var jeg en tur i Tivoli efterfulgt af et besøg hos Imperial biografen for at se Wanted. Vi parkerede ved 18-tiden, vores bil bagved Imperial biografen fordi det virkede som det nemmeste sted. Efter filmen var færdig ved 00.00 tiden, kørte vi tilbage til Roskilde, intetanende om at der havde været indbrud i vores bil..

Her til morgen skulle vi køre en tur til lufthavnen og en af de personer som skulle med, bor i Albertslund - så vi skulle bruge vores GPS... som denne gang desværre manglede fra vores handskerum. Der er nærmest INGEN tegn på at der har været indbrud i bilen, det eneste man kan se, er en lille rids i noget støv ved den ene siderude.

Hvor er det dog belastende, at man ikke kan have sine ting i fred. Vi har selvfølgelig meldt det til politiet og fået en fin kvittering som vi kan aflevere til forsikringsselskabet. Der står endda at politiet vil "efterforske" det :-)

Held i uheld er det, at der egentlig burde have ligget spil for en temlig stor sum penge i bilen også, men receptionen hvor jeg skulle hente dem i går eftermiddags, havde lukket 10 minutter før jeg nåede frem.

Tilbage er der nu kun at finde ud af, hvilken GPS vi nu skal have. Jeg er rimelig overbevist om, at det ikke bliver en TomTom igen - da jeg udelukkende har haft problemer med dem.


Til tyven: skal du bruge fjernbetjeningen til GPS'en så sig lige til, du glemte den da du gennemrode mit handskerum ;-)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her