Morten Skou's blog
22-08-2008 - 10:07

Leipzig Games Convention - Dag 2

I går var det endnu en travl dag - jeg har egentlig ikke så mange bookings hernede, men et par enkelte er det blevet til. I går var jeg for eksempel nede og se SEGA's kommende "House of the Dead - Overkill" til Nintendo Wii, det ser super lovende ud. Jeg var også en tur forbi Atari og se Naruto Ultimate Ninja Storm - en super underlig fremvisning da det forgik med tolk.

Vi var også et smut forbi Electronic Arts herude, for at kigge lidt på Need for Speed Undercover og Godfather 2. Sidst nævnte var kun resultatet af cirka 3 måneders arbejde, og jeg må erkende at hele konceptet bag spillet tegner til at blive virkelig godt. Godfather fans har helt sikkert noget at se frem til. I dag regner vi med at skulle forbi Electronic Arts igen for at prøve Rock Band 2.

Fracture er også hernede og i den forbindelse havde Activision arrangeret et lille event hvor der var lidt at spise og så ellers multiplayer-spil for alle pengene. Der blev spillet to hold imod hinanden og Mikkel's hold vandt, endda med Mikkel som bedste spillet. Fracture ser også rimelig godt ud, jeg synes faktisk at der kan drages lidt paralleler til f.eks. Halo 3. Det bliver interessant at se hvordan den endelige udgave bliver modtaget.

I går fik vi også filmet helt vildt meget gameplay fra forskellige spil, jeg er i skrivende stund ved at uploade det hele, men der er mange om at bruge netværket herude så det tager lidt tid før i kan se det hele. Tommy var også nede og lave tre 1-on-1 video interviews med folk fra Midway, blandt andet skaberene af Mortal Kombat og This is Vegas - de kommer op, lige så snart vi har redigeret dem.

Inden jeg runder af bliver jeg også lidt nød til at nævne en lille ærgelig oplevelse vi havde hernede. Vi var inde og prøve det nye Guitar Hero World tour, Mikkel spillede på trommer, jeg spillede guitar og Tommy "Jeg kan rent faktisk synge" Ågren fyrede den af på mikrofon med så stor energi at folk stoppede op for at lytte. Anyways, så lykkedes det Mikkel at smadre trommesættet allerede ved sang nummer to, det venstre bækken knækkede simpelthen, hvilket forårsagde lidt panik iblandt de repræsentanter der var til stede. Det er også lige sørgeligt hvis kvaliteten virkelig ikke er bedre. Vi har et preview klart i løbet af i dag. Vi har en video af hele seancen, så du kan selv kigge med og se hvad der sker.

Husk også at Podcast redaktionen laver en daglig podcast hernede fra Leipzig. Du kan se den første podcast her og den anden her.

Selv om vi har super travlt her nede i Leipzig, så blev der alligevel tid til lige at hjælpe Juxer med at hoste hans nye Halo 3 montage "Dedication". Har du ikke set den endnu, så kan det klart anbefales. Montagen er redigeret af Vilsen. Kast en rating eller en kommentar til den, der er lagt virkelig meget arbejde i at lave den.

Anyways, det var alt for denne gang - hold øje med Xboxlife.dk og Console.dk, da jeg kommer til at smide nyt indhold op hele dagen. Fik jeg for øvrigt sagt, at Xboxlife Sverige naturligvis også laver en rigtig fin dækning?

-- over and out
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her