Morten Skou's blog
07-08-2008 - 02:22

OL i Beijing 2008 - pas på fingrene

Her til aften sad jeg og spillede en sidste omgang af SEGA's Beijing 2008 - det officielle OL spil. Jeg havde gennemført en lang række forskellige sportsgrene, og var netop nået til 1500m løb. Løb i Beijing 2008 foregår på den måde, at man sidder og roterer den højre (eller venstre) analog-stick rundt i ca. 3½ minut - jo hurtigere man gør det, jo hurtigere løber manden på skærmen.

Sej som jeg er giver jeg den naturligvis hele armen og kører fibrilsk rundt på analog-sticken og formår også at vinde løbet..... men hvad var nu det, min hånd gør pludselig ondt. Jeg kigger på min håndflade og der mangler hud på ca. et område på 2x2 cm. midt i hånden - derudover, så væsker det og der er en smule blod.

Jeg har taget et fint billede, men har desværre ikke lige nogen mulighed for at få det ind på min computer, da transferkablet er forsvundet.

Men husk lige, at hvis i spiller OL, så pas på fingrene - det er røv irriterende og svier når alt huden er væk fra håndfladen :-)

Anmeldelsen af selve Beijing 2008 spillet burde i få i morgen, hvis altså ikke der er gået koldbrand i min hånd, og jeg har måtte skære den af med en ske....

Opdatering:
Første billede er fra 2 minutter efter at jeg opdagede at controlleren havde spist en del af min hånd. Det andet billede er fra her til morgen.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her