Morten Skou's blog
23-12-2006 - 13:03

Nye spil og Blue-ray film

I dag dukkede postbudet så op med lidt flere julegaver til mig. Jeg havde bestilt et par Blue-ray film fra Axelmusic.com, filmene er region 1 som dækker US + Asien. Jeg har nu i alt 4 Blue-ray film: Click, The Phantom of the opera, House of Flying Daggers og Gone in 60 seconds.

Der er ingen tvivl om, at når man ser en film i Blue-ray format så er kvaliteten bedre end DVD. Men om det giver en bedre oplevelse tvivler jeg på - det er jo stadigvæk den samme film, som bare står en del klarere på skærmen. Opløsningen er som bekendt 1080p eller 1920x1080 pixels.

Og så til spillene..
Efter at have prøvet demo udgaven af Motorstorm, som jeg hentede ganske gratis via PLAYSTATION Store, så besluttede jeg mig for at anskaffe det. Jeg modtog i dag den japanske udgave af Motorstorm - som jo desværre ikke indeholder nogen onlinedel. Online mulighederne skulle dog være tilføjet til den amerikanske udgave når den engang bliver udgivet.

Det andet spil jeg modtog var Tiger Woods PGA Tour 07. Jeg havde egentlig bestilt Fight Night Round 3, men det forkerte spil er åbenbart røget ned i pakken. Fælles for de to spil er dog, at jeg vil kunne sammenligne dem med Xbox 360 udgaven, en ting der altid er sjovt. Jeg tror dog at jeg ville have fået mere glæde af Fight Night, da jeg mener at Tiger Woods stadigvæk, rent gameplaymæssigt, ikke er i nærheden af Microsoft's golfspil: Links 2003.

Jeg håber også at modtage Full Auto 2 imellem jul og nytår. Men jeg har endnu ikke hørt fra ham der skulle have det med hjem til mig, så vi må se om det er lykkedes for ham at finde en butik hvor de havde flere af dem.

Anmeldelser af de forskellige PlayStation 3 spil, vil dukke op på Console.dk her imellem jul og nytår.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her