Morten Skou's blog
22-07-2008 - 21:13

Telia Flatrate Mobilbredbånd

Jeg har i et godt stykke tid gået og overvejet om jeg ikke burde anskaffe mig et af disse nye "Mobile bredbånd"-abonnementer som gør at man kan være online nærmest overalt.

Desværre er jeg gang på gang stødt ind i at teleselskaberne reklamerer med "frit forbrug" - og at der så med små bogstaver står at der er en magisk grænse på 10GB om måneden.

Seneste eksempel som jeg er rendt ind i er fra Telia:
Telia Flatrate Mobilbredbånd

Som det fremgår af screendumpet fra deres webside, så står der (jeg har markeret med gult), at der er tale om Flatrate og FRIT FORBRUG - og så endda med fast regning.

I mine øjne svarer ovenstående lidt til, at man går ind på en resturant der har en "tag-alt-du-kan-spise"-buffet, og betaler 79 kroner - men at ejeren kommer og siger at man bliver nød til at forlade resturanten efter første tallerkener blevet sat til livs.

Hvad jeg ikke forstår, er hvordan det kan være lovligt at reklamere med en ting som "frit forbrug" - hvis der rent faktisk er en grænse på, som endda ligger ret lavt i mine øjne. Det er ikke mange spiltrailere eller screenshots i høj kvalitet som man skal se, før man er over grænsen på 10GB.

Telia skriver endda, at man "hurtigt kan hente mange MB, hvis man er på med Turbo 3G". Det med den magiske 10GB grænse kommer for øvrigt først frem på Telia's hjemmeside, hvis man vælger at klikke på "Vis mere info".


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her