Morten Skou's blog
21-02-2008 - 14:40

Xbox spil på Xbox 360

De sidste par dage har jeg rodet rundt med at "omrokere" i min lejlighed, herunder få indrettet et egentligt kontor, så jeg kan arbejde lidt mere koncenteret end hidtil. I den forbindelse har jeg netop sorteret alle mine gamle Xbox 1 spil.

Jeg besluttede mig for, at lave en lille liste i Excel over mine Xbox spil, og samtidigt skrive hvilke af dem der rent faktisk stadigvæk ville virke på min Xbox 360'er. Totalt overrasket blev jeg, da det faktisk var ret mange af dem der stadigvæk, ifølge Xbox.com, burde virke på min Xbox 360.

Efter at have gennemgået spillene, endte jeg med at have 90 spil, hvoraf 59 af dem virker på Xbox 360. Der er naturligvis de åbenlyse titler som Fable, Halo 2, Black, Forza Motorsport og Ninja Gaiden men også lidt mindre åbenlyse titler som Call of Duty, Amped og ikke mindst det første Hitman.


Skulle nogen stå og mangle et eksemplar af Halo 2, så smid mig et bud via PB, da jeg har en del af dem liggende - også i folie (blev træt af at vi altid manglede Halo-spil når vi skulle holde Xbox Lan's). Jeg har også et par ekstra Fable Bonus DVD's (historien bag Fable), hvis der skulle være en Fablefan derude.

.... nå men, tilbage til oprydningen.

test

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her