Morten Skou's blog
23-01-2008 - 19:33

Burnout Paradise

Jeg har netop modtaget Burnout Paradise, og må erkende at det rent faktisk indtil videre, er rimelig fedt. Jeg var enormt skuffet over demoen, fordi jeg syntes at den var alt for langt fra det som jeg forbandt med Burnout-serien.

Spillet udkommer på fredag, og vi håber at have en anmeldelse klar lige der omkring.

Derudover, så har jeg spillet en del Turok - som jeg desværre ikke må snakke om, og i morgen forventer jeg at komme længere i Condemned 2 og forhåbentlig også få tid til at kigge på Turning Point: Fall of Liberty.

Jeg havde egentlig regnet med, at januar ville blive en stille og rolig måned, hvor jeg kunne koncentrere mig om at udvikle nye ting til siderne - men det vælter som i kan se, stadigvæk ind med en masse spil.

Af andet nyt, kan jeg lige nævne, at det nu er muligt at STEMME på trailerene i vores http://video.xboxlife.dk sektion. Det er kun muligt at stemme 1 gang pr. trailer, så brug din stemme fornuftigt :-)

Nå ja, og sidst men ikke mindst, så har Microsoft spurgt mig om de må låne mit eksemplar af Rock Band og min NTSC Xbox. Det skulle blive fremvist på DR i starten af februar måned. Desværre er det Jesper Nielsen fra Gamereactor der kommer til at være "eksperten" i showet, og Xboxlife får desværre heller ingen credits for det. Men det skader nok ikke at hjælpe hinanden lidt :-) (GR har jo som bekendt brug for en hel del hjælp).
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her