Morten Skou's blog
15-01-2008 - 11:57

Eget domænenavn til din blog?

Ligger du inde med dit eget domænenavn, som du måske alligevel aldrig rigtig har fået taget dig sammen til at bruge til noget? Så har du nu chancen for at bruge det til noget fornuftigt alligevel.

Fra om kort tid, giver vi alle der har en blog herinde, muligheden for at få deres eget domænenavn til at pege over på den. Et eksempel kan ses med mit eget domæne www.skou.biz.

Det eneste det kræver, er en lille DNS ændring hos dit webhotel - eller vi kan hjælpe dig med at flytte domænet over til eksempelvis GratisDNS.dk, og efterfølgende guide dig til at sætte det korrekt op.

Skulle du have lyst til at være en af de første bloggere herinde, som vil benytte denne mulighed, så send en privat besked til mig.

Den anden mulighed, som du måske allerede kender er, at alle der har en blog, automatisk har en adresse på xboxblog.dk. Eksempelvis er mit blognavn 'skou', og min xboxblog.dk adresse er dermed: http://skou.xboxblog.dk.

Ideen med begge dele, er naturligvis at gøre det nemmere for dig, at henvise venner, familie og kæledyr til den rigtige adresse, så de kan læse din blog.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her