Morten Skou's blog
10-01-2008 - 16:45

Så kom min Macbook

I dag kom TNT med min Macbook, jeg havde egentlig først regnet med at jeg ville få den omkring den 14. eller 15. januar, men det er da kun positivt. TNT manden ringede endda for at høre om jeg var hjemme før han kom med den - fin service.

Den den blev hurtigt pakket ud, men da Apple åbenbart havde sprøjtet kassen med et eller anden som gav mig hovedpine, så fik den lov til at stå og dufte af i et lille stykke tid. Det første man oplever som ny Mac-ejer, er at det hele virker enormt fancy og brugervenligt - hvis man da lige ser bort fra, at alle de ting man ellers kender fra PC, ikke længere eksisterer eller i det mindste ikke virker på samme måde.

Jeg var for øvrigt så heldig (for een gangs skyld) at der ikke var nogle pixelfejl på skærmen.

Indtil videre har jeg fundet en nogenlunde MSN klient kaldet Adium (tak til Grillbiller), hentet FireFox (føj) og fået konfigureret iWorks, som umiddelbart virker som om det ikke er pengene værd i forhold til Word.

Hvis der er nogen der har ideer, til gratis programmer, som jeg simpelthen ikke kan undvære, så må i gerne skrive det her. Nu vil jeg rode lidt mere med den, og pive lidt mere til Mikkel (Vinterbird) når jeg ikke kan få tingene til at virke :-)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her