Morten Skou's blog
07-01-2008 - 18:38

Honda Civic Type R - Dårlig service hos Honda Hedehusene

Som nogen af jer måske kan huske, så var jeg i Maj måned sidste år, ude for at ville købe mig en ny bil. Valget var faldet på en Honda Civic Type R, og den nærmeste forhandler var Honda Hedehusene (Borglykke Automobiler A/S).

Sælgeren derude, var mildest talt ikke særligt flink over for mig, da jeg kom ind for at ville prøve den. Faktisk kaldte han det for "spild af benzin", og jeg måtte derfor forlade butikken igen, uden mulighed for at prøve den bil, som jeg ellers med stor sandsynlighed ville have haft købt.

Jeg skrev to blogindlæg (blogindlæg 1, blogindlæg 2) her på Xboxlife.dk, hvor jeg fortalte om mine oplevelser med sælgeren Brian og naturligvis fraråde andre folk, at handle hos Honda Hedehusene. Nu er Internettet jo indrettet på en sådan måde, at en lille bitte søgemaskine der hedder google, ofte indekserer forskellige websider - inklusive min blog. Dermed dukker mine blogindlæg nu op på side 1, når man søger på "Honda Hedehusene", "Honda Civic Type R" og på side 2 ved flere forskellige kombinationer af søgeordene.

I dag små 7 måneder senere, hvor jeg for længst har er kommet forbi min gnavenhed, så modtager jeg pludselig en mail fra sælgeren fra Honda Hedehusene, der tilbage i Maj 2007 var knapt så flink.

Han skriver :

Hej
 
Vi havde fornøjelsen af mødes i Maj 2007, da du ville prøve Honda Civic Type R, ( og gik skævt af hinanden )
 
Jeg må erkende at nogle gange tager man måske fejl, og at jeg kunne måske have været mere imødekommende,
men jeg vil gerne have stoppet indlæg omkring Borglykke Automobiler A/S på jeres blog.
 
De udtalelser Jeg kom med på daværende tidspunkt , kan godt være jeg har revideret dem, men jeg er stadig af den overbevisning at man bestiller tid til en prøve tur i en 201 Hk mini racer.
 
Jeg håber vi her igennem kan få en lille dialog så vi kan for det ud af verden.
 
Håber på svar tilbage....

Noget tyder på, at Honda Hedehusene måske endelig har fået adgang til Internettet - for blogindlæggene har som bekendt ligget der i et helt stykke tid og der har endda været flere af mine venner (Christian, Marcus) som har linket til dem.

Som i kan se ud fra ovenstående mail, så beder han mig om at "stoppe blogindlæg omkring Borglykke Automobiler A/S på min blog" (der hvor jeg har markeret med understregning). Det ser jeg dog umiddelbart ingen grund til, da det da er vigtigt at fortælle eventuelle kunder hos Honda Hedehusene om, hvordan de servicerer deres kunder. Der findes jo heldigvis mange andre steder man kan købe en bil.

Dette beviser vel på sin vis også, hvor meget et par blogindlæg omkring en negativ oplevelse i en forretning kan have. Og forhåbentlig får forretningerne øjnene op for det, og begynder at yde en bedre kundeservice. Tiden hvor folk kun kunne brokke sig til deres egen omgangskreds er forbi - nu kan man  på en relativt simpel måde, nå ud til flere milliarder læsere.

Mit svar på hans e-mail var følgende:

Hej Brian,

Det er klart, at alle kan lave fejlvurderinger af en potentiel kunde. Jeg har dog aldrig oplevet noget lignende, specielt ikke når man tænker på, at jeg var interesseret i at købe en genstand til en hel del penge. Jeg havde endda flere gange henvendt mig personligt,
for at høre om priser, dato for mulig levering og jeres værksted havde fortalt at jeg bare kunne komme forbi og prøve bilen.

Du fik endda en chance for at rette op på det, da jeg kontaktede jer dagen efter. Det valgte du dog ikke at gøre, i stedet valgte du at true mig med, at hvis jeg skrev om jer på Internettet så ”ville der ske helt andre ting”.

Og eftersom du sagde (og nu citerer jeg dig lige): ”vi er enige om tingene hos Borglykke Automobiler”, så kan jeg ikke se hvorfor du skulle have revideret dine udtalelser på nuværende tidspunkt?

I har for øvrigt lige scoret et blogindlæg mere om jeres lille firma.


Fortsat god dag.


Mvh.
Morten


Jeg havde egentlig ikke regnet med nogensinde at skulle blogge om Honda Hedehusene igen, men synes alligevel lige, at i skulle have chancen for at se hvad der skete i sagen i dag.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her