Morten Skou's blog
04-01-2008 - 19:00

Hot Blog: Condemned 2

Nu er jeg godt nok lidt ked af, at mit forrige blogindlæg forsvinder fra toppen af min blog - MEN, hvis jeg endelig skal gøre det, så skulle det da lige være fordi at SEGA's kommende spil, Condemned 2 - netop er røget ind af postkassen!

Condemned 2Det betyder naturligvis at jeg i denne weekend, vil spille mig igennem Condemned 2 og samtidigt vil jeg naturligvis køre en omgang Hot Blog på det.

Jeg vil starte med at sige, at den første udgave af Condemned, nok er det eneste spil der i senere tid har kunne tvinge mig til at holde pauser - ganske enkelt fordi det var for uhyggeligt til tider. Stemningen var super fed, og man blev hurtigt revet med.

Der er stadigvæk et stykke tid til, at Condemned 2 kommer i handlen, men nu kan du altså få et tidligt indblik i, hvad SEGA hiver op af ærmet i starten af marts i år.

Mine forventninger til Condemned 2 er ganske enkelt tårnhøje.

Spillet indeholder både singleplayer, multiplayer (over Xbox Live og systemlink), Instant Action og Bloodshot Fight Club. Hvad alt dette er, og mere, vil du kunne finde ud af i løbet af de kommende dage.

Jeg er allerede bange, er du?


Du kan med fordel tilmelde dig RSS-feeded fra min blog, så kan du automatisk se, når der kommer et nyt indlæg. Du finder RSS-feeded her.

Som det kan ses på disken herunder, så er der tale om en Preview udgave (til debugmaskiner) af spillet. Dette betyder også at der stadigvæk er visse fejl i det. Hele 4 missioner er under statusen som "ikke vurderet til at være færdige", hvor resten af dem stadigvæk mangler funpudsning og optimering.

Dette er dog typisk for de spil vi modtager til previews.

Condemned 2


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her