Morten Skou's blog
13-12-2007 - 19:16

En sikker vinder!

Nu har der jo været meget snart omkring et kommende 'Gamerpoints Helvede'-event. Til det formål har jeg fundet frem til den ting, som kan gøre forskellen på om man løber med sejren eller ej.

Kender du det, at man sidder og spiller Xbox 360 i 20 timer i træk, men at man samtidigt indtager diverse drikkevarer? Det er jo et stort problem, for læskedrik skal jo ud igen på et tidspunkt (med mindre at man har skruet helt vildt op for varmen).

Denne problematik, som gamere over hele verden længe har døjet med, har jeg nu fundet den ultimative løsning på. Lad mig præsentere: Gamer bleen.

Den fås i mange forskellige typer og slags, alt efter hvor meget man forventer at løbe rundt eller hvor meget læskedrik man forventer at indtage. Man kan tage den på om morgenen sammen med lidt talkum for at undgå rødt udslet, og så kan man ellers game i helt ekstremt lang tid i træk.

Her er nogle billeder af vidunderet:

Gamer diaper
Gamer diaper
Gamer diaper
Gamer diaper

De kan i øvrigt købes på depend.com.

(Dette indlæg er ment som humor og ikke et forsøg på, at gøre grin med folk der rent faktisk anvender denne slags beskyttelse imod inkontinens).
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her