Morten Skou's blog
14-12-2006 - 20:19

Ud med tanden

Så blev det igen tid til et lidt mere personligt blogindlæg. I dag kom dagen, hvor jeg skulle have hevet min visdomstand ud. Jeg lider frygteligt af tandlægeskræk, så det var bestemt ikke en ting jeg så frem til.

Jeg fik fjernet tanden på en klinik i Solrød, og må erkende at tandlægen var virkelig dygtig. Det eneste jeg mærkede under operationen, var de små prik som man nu engang mærker når de skal ligge bedøvelsen.

Derefter kom første melding, det var at de (heldigvis) ikke skar i tandkødet, men istedet åbenbart bare skubbede det "lidt" til side. Det virkede dog ret voldsomt alligevel, og der var ret meget blod - men ondt gjorde det ikke.

Efter at hun havde lavet en masse plads i tandkødet (der ligger som regel en lille "lomme" ind over tanden når det er en visdomstand, og det er det som de har skubbet/flået til side), så begyndte hun at dele tanden i 4-5 små dele, hvorefter hun hev stykkerne ud en efter en. Igen gjorde det imod mine forventninger ikke ondt, men behageligt var det alligevel ikke.

Hele operationen tog cirka 20 minutter, og selv om jeg var ude af stand til at snakke de første 4 timer, så går det nogenlunde nu. Bedøvelsen, som jeg fik hele 4 sprøjter af, er ved at forsvinde nu - så efter hvad jeg har hørt er smerterne lige på trapperne. Smerterne + småblødning burde vare i 1-3 dage og om 7 dage skal jeg have fjernet stingene - god timing lige inden jul!

Jeg må erkende, at jeg her bagefter er lidt stolt over at have overvundet min frygt og tog op for at få den fjernet. Nu vil jeg se nogle film, og ellers slappe af - jo mere man slapper af, jo mindre ondt skulle man få (ifølge tandlægen).

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her