Morten Skou's blog
03-12-2007 - 16:05

Kane & Lynch

Det er yderst sjældent, at jeg har haft lyst til at kaste min Xbox 360-controller hårdt ned i gulvet, for efterfølgende at flå spillet ud af maskinen og smide den i skraldespanden. Dette er dog lige præcis den fornemmelse jeg sidder med lige nu, efter at have forsøgt at komme igennem en bane i Kane & Lynch.

Banen er den hvor man skal skyde forruden/sideruden på en bulldozer, for derefter at skyde chaufføren så han ikke kører Jenny over. Jeg har tømt UTALLIGE magasiner i den forrude, uden at den så meget som får en skramme - hvad FANDEN er den rude lavet af? Og ikke nok med det, så HVER ENESTE GANG jeg starter forfra på banen, skal jeg se på den samme LATTERLIGE cutscene - som jeg nu har set en vel 50-100 gange.

Jeg har nu opgivet, og Andreas som har gennemført spillet kommer istedet til at skrive anmeldelsen.

Indtil videre har jeg set et spil som har en nogenlunde historie, men som er så fyldt med fejl og problemer, at det er helt uhyggeligt. Tag jer dog sammen IO Interactive!! Det er lige før, at jeg vil påstå, at det 6-tal som spillet fik på Gamespot er langt over hvad spillet har fortjent.

(Ja, lige nu er jeg pænt negativ på det lorte spil).

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her