Morten Skou's blog
19-11-2007 - 17:58

DPD pakkelevering #2

I fredags kunne jeg fortælle om min oplevelse med DPD, hvor deres bud påstod at han havde været ude hos mig, men at jeg ikke havde været hjemme - hvilket jeg var. Jeg fik i fredags indtastet et pakkenummer, og skulle dermed have pakken leveret i dag.

Jeg sørger naturligvis for at jeg 100% kan høre hvis han ringer på døren, åbner døren ud til vores entre osv. Online kan jeg følge at pakken ER ude til levering med et bud, lige indtil klokken 17.00, hvor budet indrapporterer at jeg IKKE ER HJEMME - og at pakken nu skal sendes retur til Sverige.

Nu vil jeg altså påstå, at det ikke ligefrem burde være raketvidenskab at finde en adresse, ringe på og aflevere en pakke - men det er åbenbart mere end hvad dette bud i Roskilde kan klare i dag.

Jeg har ringet til deres support 3-4 gange, med en ventetid på 10-15 minutter. Det endte med, at supporteren muligvis nåede at stoppe den inden at den blev sendt retur til Sverige - men det var ikke sikkert. Man kan ikke engang afhente pakkerne ude på deres depot, så jeg er lidt strandet.

Nu har jeg bombarderet dem med emails, hvor jeg beder om at blive ringet op af deres kundeservice chef, som åbenbart hedder Lars Flemming Sørensen. Jeg mener helt alvorligt, at sådan et bud, han skal bare have sparket, lige med det samme.

For satan hvor har DPD en dårlig service - det lader til at gå galt HVER GANG. Og DET kære læser, betyder i denne omgang at vi muligvis ikke får nogen anmeldelse op af Guitar Hero 3.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her